Fotbal international

Revista Presei. Marca: “Magnifique!”. L’Equipe: “Aceeaşi istorie”

Fanatik.ro vă prezintă cele mai importante titluri din presa sportivă de astăzi.
01.03.2018 | 08:33
ADVERTISEMENT

În Franţa prima pagină din L’Equipe este dedicată, cum era de aşteptat, succesului cu repetiţie al celor de la PSG în faţa lui Olympique Marseille în sferturile de finală ale Cupei, după ce o demolaseră duminică în campionat. “Aceeaşi istorie” este titlul despre un meci cu rezultat identic precum cel din campionat: 3-0 pentru PSG. Se aminteşte şi fantastica performanţă a echipei din eşalonul 3, Chambly, calificare în semifinale după 1-0 la Strasbourg,  dar succesul a fost mult diminuat de decesul neaşteptat chiar în timpul meciului al unuia dintre fondatorii clubului.

În Italia ambele publicaţii de sport elogiază noua performanţă a lui Gennaro Gattuso pe banca lui Milan, calificarea în finala Cupei după un retur cu Lazio fără goluri, care a dus la stabilirea finalistei în urma loviturilor de departajare. Ratarea lui Luis Felipe şi transformarea lui Romagnoli a dus Milanul lui Gattuso în ultimul act al competiţiei, care pe 9 mai, pe Olimpico din Roma, va avea alături de Milan pe Juventus, un adevărat fenomen, cu şase titluri consecutive şi aflată la a patra finală la rând!

ADVERTISEMENT

Revista presei. La ce bornă fantastică poate ajunge Leo Messi

În Spania presa din Madrid e la picioarele francezului Antoine Griezmann, care a bătut de unul singur pe Leganes într-un soi de derby al capitalei. “Magnifique!” este cuvântul în franceză care l-au găsit cei de la Marca pentru a scoate în relief prestaţia incredibilă a lui Griezmann, care a marcat toate cele patru goluri ale lui Atletico. Pentru As tema zilei este războiul dintre PSG şi federaţia braziliană în cazul lui Neymar, câştigat de ultima parte, întrucât vedeta lui PSG se va opera şi va lipsi destulă vreme de pe gazon.

În Catalonia omagiul pentru cel care a fost Vrăjitorul Quini rămâne coperta lui El Mundo Deportivo, care însă aminteşte şi de faptul că Atletico Madrid se află acum la doar patru puncte de Barcelona şi de aceea echipa lui Valverde merge la Las Palmas cu toate vedetele, deoarece în weekend va urma tocmai meciul direct pe Nou Camp. Sport conchide că Liga se joacă în 69 de ore, aluzie la faptul că Barca merge la Las Palmas joi seară şi primeşte în weekend pe urmăritoarea Atletico Madrid. Totodată meciul de joi va însemna a 200-a partidă pentru Rakitic în blaugrana şi poate aduce golul 600 pentru Leo Messi în toate competiţiile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri