Fotbal international

Revista presei. Gazzetta: “Serie A la vot”. El Mundo Deportivo: “Gata cu greşelile de arbitraj!”

Vă prezentăm cele mai importante titluri de pe prima pagină a principalelor ziare de sport din Europa.
03.03.2018 | 08:22
ADVERTISEMENT

În Franţa, în mod neaşteptat, nici un cuvânt despre brazilianul Neymar, plecat la el în ţară, pentru a se opera de fisura de metarsian la piciorul drept. O singură frază despre PSG, care joacă sâmbătă seară la Troyes cu multe rezerve: “Ultima repetiţie”, evident înaintea crucialului retur din Champions League cu Real Madrid. În schimb, coperta o deţine un amplu interviu cu preşedintele lui Lyon, Jean Michel Aulas, care speră ca echipa să câştige Europa League.

În Italia Gazzetta dello Sport pleacă de la faptul că în această ţară duminică sunt alegeri parlamentare şi că în acelaşi timp e un weekend în prima divizie cu trei meciuri de foc şi titrează “Serie A la vot”,  acordând apoi câte o casetă fiecăruia din cele trei jocuri: Milan – Inter, Lazio – Juventus şi Napoli – AS Roma. Şi Corriere dello Sport e în acelaşi ton: “”Niciodată atât de frumos” şi crede că partidele de sâmbătă, Lazio – Juventus şi Napoli – Roma pot avea o mare importanţă în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Revista presei. VAR şi în Primera Division din viitorul sezon

În Spania se apropie ora derbyului Barcelona – Atletico, meci programat duminică şi ziarele din Madrid oferă toate detaliile legate de echipa lui Simeone. Marca are prima pagină ocupată cu un amplu interviu cu Filipe Luis de la Atletico. “Încercăm. De ce nu?” este mesajul jucătorului pentru meciul care poate fie desprinde decisiv pe catalani, fie să facă finalul incendiar în Primera când nimeni nu mai credea. În schimb As e mai preocupată de Real Madrid, care joacă acasă cu Getafe şi care va trimite pe teren cea mai bună echipă.

În Catalonia e multă nbervozitate după egalul de la Las Palmas, unde arbitrul a greşit în defavoarea Barcelonei. “Gata cu greşelile” este mesajul din El Mundo Deportivo, care consideră că erorile de arbitraj au costat trupa blaugrana în acest sezon 10 puncte. În schimb cotidianul Sport e mulţumit că s-a luat decizia introducerii VAR şi în Spania, începând din viitorul sezon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri