Fotbal international

Revista Presei: Gazzetta: “Dybalik şi Dzegol, cotitură pentru titlu”. Sport: “Marea finală”

Vă prezentăm cele mai importante titluri din presa sportivă de astăzi.
04.03.2018 | 09:06

Cotidianul francez L’Equipe are prima pagină transformată într-un mesaj al directorului sportiv al lui PSG pentru arbitrii meciului de marţea viitoare cu Real Madrid din returul optimilor de finală ale Champions League: “Vrem un arbitraj excepţional”, aluzie la cele petrecute sezonul trecut, tot în optimi, la returul de pe Nou Camp, când după 4-0 la Paris francezii au fost incredibil eliminaţi cu 6-1 de către catalani, dar şi cu imensul concurs al germanului Deniz Aytekin.

În Italia, în mod firesc, totul e concentrat asupra celor două meciuri din lupta pentru titlu. Gazzetta dello Sport, deşi e din Milano, doar aminteşte de derbyul adevărului, Milan – Inter, dar este focusată pe faptul că acum Juve e favorita la titlu, după eşecul lui Napoli acasă cu Roma. Golul lui Dybala, o bijuterie în ultimele secunde, precum şi black-outul napoletan sunt consemnate şi de Corriere dello Sport. Însuşi antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, declară: “Titlul îi priveşte acum pe bianconeri”

Revista presei. Atletico va decide dacă mai există Ligă

Publicaţiile din Madrid salută victoria lui Real în faţa lui Getafe, gura de oxigen înainte de returul cu PSG. “La Paris, cu un cuplu” titrează Marca, referitor la faptul că Ronaldo şi Bale au fost protagonişti şi sunt aşteptaţi să ajute la fel echipa marţi seară. Cotidianul As e mai preocupat de derbyul Barcelona- Atletico şi titrează: “Atletico decide dacă mai există Ligă”, pentru că un eşec pentru oamenii lui Simeone ar echivala aproape sută la sută cu titlul pentru catalani.

În Catalonia totul se rezumă la acest derby pentru titlu. O imensă fotografie cu Messi şi Griezman, cu titul Duelul golurilor, este pe prima pagină din El Mundo Deportivo, iar în Sport titlul spune tot: “Marea finală”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri