Fotbal international

Revista presei. L’Equipe: “La revedere, Paris!”. Corriere dello Sport: “Hai, Ciro! Bate pe Juventus!”

Vă prezentăm cele mai importante titluri din presa sportivă de astăzi.
02.03.2018 | 08:33
ADVERTISEMENT

În Franţa, nu se putea altfel, prima pagină din L’Equipe are un titlu care spune totul sub uriaşa fotografie a lui Neymar: “La revedere, Paris!”, aluzie la faptul că pentru starul adus vara trecută pentru 222 de milioane de euro sezonul acesta s-a terminat aici, urmând a se opera în Brazilia şi a fi indisponibil aproape trei luni. Publicaţia aminteşte că intervenţia chirurgicală, nerecomandată de stafful medical al lui PSG, se face numai la presiunea clanului brazilian şi că şefii lui PSG se gândesc serios ce acţiune ar putea întreprinde în raport cu politica de forţă a brazilienilor.

În Spania publicaţiile din Madrid exultă după egalul Barcelonei la Las Palmas şi cum duminică e derbyul pe Camp Nou dintre catalani şi Atletico Madrid, aflată acum la doar cinci puncte în urmă, renasc speranţele celor din capitala Spaniei. În Marca fostul jucător al Realului, brazilianul Kaka, acum retras, declară că doar galacticii sunt singurul club care ar putea triumfa de trei ori la rând în Champions League. În As e elogiat curajul arbitrului Mathieu Lajoz de a acorda primul penalty după doi ani î,mpotriva Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Revista presei. Catalanii sar la gâtul arbitrului

În schimb, cele două cotidiane din Catalonia îl acuză pe centralul partidei pentru faptul că a dat extrem de uşor penalty la Digne, antrenorul Valverde declarând că nici nu a existat infracţiunea. El Mundo  titrează mare “Oprire”, recunoscând că Barca nu a mai făcut un joc de calitate. Sport are tot un titlu dinrtr-un singur cuvânt: “Dezechilibraţi”, dar nu uită să îl arate cu degetul şi pe arbitru.

În Italia Gazzetta dello Sport a făcut un sondaj asupra învingătorului din derbyul milanez şi pronosticul merge serios înspre rossonerii lui Gattuso. Napoli e comparată cu Portocala mecanică, generaţia de aur a Olandei. Corriere dello Sport a făcut un reportaj la Torre Annunziata, acasă la părinţii lui Ciro Immobile, care îi cer să bată Juventus, pentru ca Napoli să aibă drum liber spre titlu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri