Presa internaţională, la picioarele faraonului Salah: “City a fost K.O.”

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
05/04/2018, 00:13
Presa internaţională, la picioarele faraonului Salah: “City a fost K.O.” GALERIE FOTO

Spaniolii de la Marca au titrat imediat după meci pe prima pagină un titlu sugestiv: “Noapte istorică pe Anfield”, au titrat jurnaliştii de la Marca. Britanicii de la Dailymail au reacţionat şi ei după duelul 100% britanic:  “Racheta lui Ox (n.r. Chamberlain) o trimite pe Liverpool pe orbită. Elevii lui Klopp o trimit pe City acasă de pe Anfield “.

Italienii de la Gazzetta dello Sport s-au concentrat pe duelul Barcelona – AS Roma, dar au trecut în revistă înfrângerea dură aplicată lui Guardiola: “Manchester City K.O. pe Anfield. Liverpool poate visa”.

Liverpool – Man. City 3-0. Trupa lui Guardiola, umilită

Pep Guardiola a încasat cea mai dură înfrângere în perioada petrecută la Manchester City, iar ecourile presei internaţionale se vor auzi în zilele următoarea. Trupa ibericului părea să se îndreăte spre un sezon ideal, dar înfrângerea de pe Anfield oferă şanse mici la retur.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×