ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Revista presei străine: MARCA: Pepe îi aduce pe Real la trei puncte de Barca şi Atletico

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Tensiuni la Milan după umilinţa cu Sassuolo...
Autor: Răzvan Scarlat | 13.01.2014 | 09:26

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Tensiuni la Milan după umilinţa cu Sassuolo

ADVERTISEMENT

Înfrîngerea contra lui Sassuolo i-ar putea fi fatală lui Massimiliano Allegri. Conform gazzetta.it, Barbara Berlusconi a declarat, imediat după partidă, că şansele ca tehnicianul să continue pe banca lui AC Milan sînt foarte mici, o decizie privind viitorul lui Allegri urmînd a fi luată zilele acestea. “Este inacceptabil! Ceva trebuie schimbat”, a spus Barbara. În replică, antrenorul lui Milan a declarat: “Rămîn calm şi nu am nici un regret cu privire la munca mea. Viitorul meu îl va decide patronatul”. Allegri a anunţat că va pleca de pe banca lui AC Milan la finalul sezonului, indiferent de locul sau de performanţele obţinute de echipă.

gazzetta

ADVERTISEMENT

MARCA: Pepe îi aduce pe Real la trei puncte de Barca şi Atletico

Ediţia online a cotidianului spaniol are numai cuvinte de laudă la adresa lui Real Madrid, care a reuşit să profite de remiza dintre Atletico şi Barcelona şi să se apropie la trei puncte de cele două formaţii, după victoria cu scorul de 1-0 de pe terenul lui Espanyol. “Pepe aprinde lupta pentru la Liga”, titrează ziarul iberic. De asemenea, cotidianul aloca un spaţiu important şi decernării Balonului de Aur, eveniment ce va avea loc astăzi, într-o gală specială la Zurich.

ADVERTISEMENT

marca

L’EQUIPE: Miza pe Gasquet

ADVERTISEMENT

A început Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului. Timp de două săptămîni, toţi ochii vor fi aţintiţi către terenurile de la Melbourne, acolo unde cei mai buni tenismeni ai lumii vor lupta pentru primul mare titlu din 2014. L’equipe îşi pune toate speranţele în Richard Gasquet, cel mai în formă sportiv francez al momentului.

lequipe

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!