News

Revista Taifasuri 841! Editorial Fuego! Interviu exclusiv cu noua stea a muzicii etno, Georgiana Lobonț, CD în premieră națională, concurs cu premii auto!

Exclusiv în revista TAIFASURI 841: editorial Fuego, super-interviu exclusiv cu noua stea a muzicii etno, Georgiana Lobonț, CD în premieră națională, mega-concurs cu premii auto!
22.07.2021 | 08:26
Revista Taifasuri 841 Editorial Fuego Interviu exclusiv cu noua stea a muzicii etno Georgiana Lobont CD in premiera nationala concurs cu premii auto
Revista Taifasuri 841! Editorial Fuego! Interviu exclusiv cu noua stea a muzicii etno, Georgiana Lobonț, CD în premieră națională, concurs cu premii auto!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 841! Nu ratați editorialul lui Fuego, un interviu exclusiv cu noua stea a muzicii etno, Georgiana Lobonț, un CD în premieră națională! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 841 despre o legendă, o „istorie a folk-ului”, Vasile Șeicaru.

ADVERTISEMENT

„Am să povestesc despre unul dintre oamenii pe care-i apreciez enorm încă din copilăria mea. Este vorba despre Vasile Șeicaru, celebrul artist care adună floare de tei pe chip și parfum de anti-primăvară în toată creația sa specială. Vasile e genul de om care nu te ocolește, care nu caută niciodată să te lingușească și care spune mereu lucrurilor pe nume”

„Apreciez enorm la el această seninătate a principiilor și puterea de a ține cu dinții de anumite principii în cariera sa, nefăcând vreun compromis, cântând doar poezie, doar melodie, reușind astfel să-și păstreze și statutul, dar să și inspire generații și generații cu muzica sa nemuritoare”

„Vasile este un star. Eu așa-l consider. Inevitabil, dacă „răsfoiești” pe net niște pagini ale muzicii românești, să nu-i găsești vreun șlagăr pe care să-l fredoneze toată lumea și care să aducă o stare de liniște. Are un stil inconfundabil, are acea doză de trăire combinată cu sunet înalt și cu vers, fără a epata în vreun fel, fără a încerca să impresioneze”

„Vasile cântă în primul rând, pentru sufletul său, iar de acolo pornește mesajul pur, sincer, cel care i-a adus în cariera de peste 40 de ani, nenumărate succese, momente de referință și desigur, cel mai important, dragostea publicului român”

Cum îl vede Fuego pe Vasile Șeicaru, ce apreciază la acest simbol al folk-ului românesc aflați citind întregul său editorial din numărul 841 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 22 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 841

  • Super-interviu în exclusivitate cu noua stea a muzicii etno, încântătoarea Georgiana Lobonț! „Traiectoria” ascendentă de la primii pași într-o carieră ce se anunță strălucitoare și sacrificiile făcute, care sunt piesele de suflet, ce colaborare-bombă se anunță chiar anul acesta și alte „amănunte” importante din viața frumoasei Georgiana Lobonț puteți afla numai din revista TAIFASURI 841!
coperta revista Taifasuri
Nu ratați revista TAIFASURI 841 pentru că nici nu știți ce pierdeți!
  • Știți că prin sărut se pot transmite boli grave? Dacă nu, aflați-le din revista TAIFASURI 841! Nu vă jucați cu viețile voastre! Bine spune o veche vorbă românească: „O viață are omul!”. Nu o riscați pentru o plăcere!
  • Cele mai spectaculoase idei de machiaj pentru un look „de festival” impecabil aflați din revista TAIFASURI 841 de la specialista Margareta Mihai, care vă sfătuiește ce să folosiți ca să deveniți… vedete!
  • Codul bunelor maniere la cumpărături avem impresia că îl cunoaștem cu toți… Dar îl aplicăm prea puțini! Reamintiți-vă (sau învățați…) gesturile simple, de zi cu zi, care se supun regulilor de conduită normală, civilizată din revista TAIFASURI 841!
  • Mame celebre cu fiice superbe în spațiul magic de la Hollywood! O „defilare” pe covorul roșu imaginar al revistei TAIFASURI! Numărul 841, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Nu ratați o lectură eclatantă!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete tradiționale din provincia italiană Abruzzo pentru o vară dulce și parfumată, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 841 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD în premieră națională și în exclusivitate!

Și nu uitați surpriza pe care v-o oferă revista TAIFASURI 841: un CD în premieră națională și în exclusivitate al noii senzații din muzica etno, frumoasa Georgiana Lobonț! Numai cu revista TAIFASURI 841 veți primi acest CD de excepție!

CD Georgiana Lobont
Atenție: numai cu revista TAIFASURI 841!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 841 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Bani de la stat pentru absolvenții de liceu sau facultate. Care sunt condițiile
Bani de la stat pentru absolvenții de liceu sau facultate. Care sunt condițiile
ÎMPĂCAREA MOMENTULUI! După ce s-au făcut de rușine și s-au acuzat de infidelitate,...
ÎMPĂCAREA MOMENTULUI! După ce s-au făcut de rușine și s-au acuzat de infidelitate, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. S-au întâlnit pe furiș!
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă