Life

Revista Taifasuri 843! Editorial Fuego! Interviu eveniment cu „brandul” teatral Zamfirescu! Supliment: avion și… gheare!

Exclusiv în revista TAIFASURI 843: editorial Fuego, interviu eveniment cu tatăl Florin și fiul Vlad Zamfirescu, avion pentru copii, gheare de salată și friptură pentru părinți.
05.08.2021 | 10:32
Revista Taifasuri 843 Editorial Fuego Interviu eveniment cu brandul teatral Zamfirescu Supliment avion si gheare
Revista Taifasuri 843! Editorial Fuego! Interviu eveniment cu „brandul” teatral Zamfirescu! Supliment avion pentru copii, iar pentru părinți... gheare!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 843! Editorial Fuego! Interviu eveniment cu „brandul” teatral Zamfirescu! Supliment: avion pentru copii, iar pentru părinți… gheare!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 843 despre „lada de zestre” a neamului nostru, folclorul românesc, „esență și spirit național, de care avem nevoie acum mai mult ca oricând”.

ADVERTISEMENT

„Bat mereu moneda pe ideea păstrării și conservării folclorului autentic și a tradițiilor noastre pure, românești, nealterate. Nu vreau să par eu apărătorul neamului, nu sunt nici patriotul de servici, ci pur și simplu mi se pare de bun simț, mi se pare ca un soi de necesitate să ne cunoaștem neamul, să-i știm valențele și complexitatea”

„Folclorul românesc este o ladă de zestre. Are și zdrențe prin ea, dar are o multitudine de piese de muzeu, de nestemate care strălucesc și care nu doar că fac viața mai frumoasă, dar descriu o lume, o istorie și dau însemnătate rădăcinilor noastre”

„Trecutul poate fi cel mai exotic element al prezentului și poate ajuta ca viitorul să aibă o altă nuanță, fără a fi alterat complet de tehnologizare și de îndobitocirea publicului cu diverse genuri, care de care mai pestrițe și mai lipsite de valoare”

„Folclorul românesc este o poezie a bucuriilor, este strigăt și durere, veselie și ritm, este și relaxare, și descoperire în același timp, este înalt și simplitate, este forma prin care păstrăm o apartenență și singurul lucru care ne face unici în lume”

Argumentele lui Fuego într-o elocventă pledoarie pentru necesitatea iubirii de folclor le puteți afla numai citind întregul său editorial din numărul 843 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 5 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 843

Interviu eveniment cu tatăl, Florin și fiul, Vlad, „brandul” teatral Zamfirescu, completat de fiica Ștefana. „Culisele” unei cariere de excepție, a Seniorului, speranțele unei cariere în plin avânt, a Juniorului, director al Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”, dar și „secrete” din spatele scenei, din familie, „scena” completă o puteți admira numai în revista TAIFASURI 843!

ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 843

„Numărul locuinței determină dezvoltarea sau inhibarea anumitor trăsături de caracter”. Aflați de la numerologul Ionela Stanciu totul despre această stranie influență, dintr-un amplu interviu, în exclusivitate în revista TAIFASURI 843!

Channing Tatum, șarmant, versatil, convingător, cameleonic… Aflați din revista TAIFASURI 843 cum a ajuns starul de la Hollywood de la dislexie la corpul perfect! Plus alte „amănunte” picante din viața sa de vedetă adulată de femeile din toată lumea…

ADVERTISEMENT

Spaimele secrete ale unor tirani nemiloși care au însângerat istoria lumii, de la Nicolae Ceaușescu la Hitler, Stalin sau Mussolini, ce-i… îngrozea pe acești dictatori îngrozitori, aflați din revista TAIFASURI 843!

Știți care sunt animalele cu cel mai puternic sistem imunitar de pe Pământ? Care pot ajuta incredibil de mult în tratarea unor boli incurabile până acum? Nici nu vă puteți imagina despre „cine” este vorba! Aflați din revista TAIFASURI 843!

4 pagini de „Farmacia verde”, rețete spectaculoase cu kiwi, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 843 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 843 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 5 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Plus, ofertă unică, „la pachet” cu revista TAIFASURI 843, avionul pe care îl visează orice copil, jucăria pe care și-o dorește orice copil…

avion revista Taifasuri 843

…și faimoasele gheare de bucătărie cu care puteți rupe, tăia, prinde, împunge și servi orice bucată suculentă de friptură sau puteți amesteca price fel de salată delicioasă! Le primiți numai cu revista TAIFASURI 843!

Și nu uitați: revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului peren SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT