Life

Revista Taifasuri 844! Editorial Fuego! Super-interviu cu senzuala Irina Rimes! Mega-concurs cu premii auto!

Exclusiv în revista TAIFASURI 844: editorial Fuego, super interviu amplu cu senzuala Irina Rimes, concurs cu premii auto.
12.08.2021 | 10:25
Revista Taifasuri 844 Editorial Fuego Superinterviu cu senzuala Irina Rimes Megaconcurs cu premii auto
Revista Taifasuri 844! Editorial Fuego! Super interviu cu senzuala Irina Rimes! Mega-concurs cu premii auto!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 844! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu senzuala Irina Rimes! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 844 despre „legenda folclorului românesc, cu glas unic, care trezește furtuni și răstoarnă Carpații, aduce fericire și alină și reușește să dea naștere unor capodopere” Maria Ciobanu.

ADVERTISEMENT

„N-a avut o viață tocmai ușoară, dar a răzbit, a străbătut mereu cu fruntea sus și a cântat. Și-a cântat viața, dorurile, iubirea, tot! Autenticitatea i-a fost mereu armă și a încercat să nu iasă din spiritul zonei pe care o reprezintă cu cinste și mândrie”

„Cântecele sale au ajuns pe buzele românilor, în întreaga țară și au adus emoție, liniște, tresăriri și bucurii nespuse. Cu siguranță, geniul său este irepetabil și felul în care a știut mereu să-și așeze drumul, să-și respecte publicul”

„Costumul popular i-a fost și îi este icoană, păstrând mereu frumusețea româncei de cândva, prin straiele de colecție. Și e surprinzătoare și acum, la vârsta respectabilă pe care o are, pentru ca  ea cântă în continuare, cu un glas nemaipomenit, cu aceleași inflexiuni și stilul propriu foarte greu de imitat”

„În prezent, viața îi este încărcată de satisfacții. Chiar dacă e departe de România, tocmai în America, se bucură de nepoți, de copii și încearcă să-și aline dorul de scenă, de colegi, de casă, cântând. În fond, cântecul îi este pază, cer și lumină și ochi în lumea asta mare, de a cărui dragoste se bucură pe deplin”

De ce o prețuiește atât de mult, de profund Fuego pe Maria Ciobanu și ce intenționează să facă în septembrie, când este ziua de naștere a inegalabilei „Lie ciocârlie”, aflați citind întregul său editorial din numărul 844 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 12 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 844

  • Un super interviu cu frumoasa, sensibila, delicata, dar incredibil de puternica „voce” Irina Rimes. Amintiri dintr-o copilărie ca în… amintirile lui Ion Creangă, unde s-a „refugiat” în pandemie, în brațele cui, ce alte voci apreciază, cu ce artist român lucrează cel mai bine, cu cine ar vrea să cânte în duet și alte aspecte ale vieții sale de pe, dar și din spatele scenei, aflați numai din revista TAIFASURI 844!

coperta revista Taifasuri 844

  • Cum puteți evita să vă îngrășați în concediile „all-inclusive”, minunate, comode, dar și… periculoase în același timp prin oferta de „mâncare fără limite”, citiți și luați „notițe” din revista TAIFASURI 844!
  • Schimbările majore care au intervenit de la 1 august în acordarea concediilor medicale. Gestionarea mai eficientă a costurilor la CNAS sau birocrație și sancțiuni în plus? Citiți și aflați din revista TAIFASURI 844 ce vă așteaptă dacă „îndrăzniți” să vă îmbolnăviți în timpul serviciului și să cereți concediu medical!
  • Ce trend exotic revine cu forță în modă, ce sunt textilele „antițânțari”, unde vă puteți alătura, pe două roți, proiectului „Bicicleala de luni”, ce boală care duce la depresii severe a creat pandemia, sunt doar alte câteva subiecte despre care puteți citi în revista TAIFASURI 844!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete pe cât de inedite, pe atât de irezistibile cu vinete, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante! Numai în numărul 844 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 844 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 12 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT