Life

Revista Taifasuri 845! Editorial Fuego! Exclusiv: interviu de milioane cu o fată de milioane, Inna! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 845: editorial Fuego, super interviu de milioane cu o fată de milioane, Inna, secrete de... vedete, rețete... secrete, concurs cu premii auto!
19.08.2021 | 11:22
Revista Taifasuri 845 Editorial Fuego Exclusiv interviu de milioane cu o fata de milioane Inna Vedete retete concurs Surprize
Revista Taifasuri 845! Editorial Fuego! Exclusiv interviu de milioane cu o fată de milioane, Inna! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 845! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: interviu de milioane cu o fată de milioane, Inna! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 845 despre… sine! Împlinește 45 de ani pe 23 august și scrie că…

ADVERTISEMENT

„Nu prea știu ce să spun despre asta și nici cum să mă descriu în totalitate. Am fugit mereu de propriile evaluări, pentru că sunt destul de drastic și nu prea găsesc foarte multe lucruri care să-mi placă cu adevărat”

„Chiar și așa, voi risca un soi de portret al omului ajuns acum la 45 de ani, o vârstă frumoasă, care a adunat în ea numeroase amintiri. Nu am regrete de vreun fel”

„Nu simt nici o apăsare a ce am lăsat în urma mea și nu îmi este rușine cu nicio etapă a vieții sau a carierei mele. Nu cred să existe vreun lucru pe care să fi vrut să-l fi făcut la un moment dat, bun sau rău, și să nu fi încercat. Asta face parte din structura mea”

„Sunt un om bătăios, care nu se lasă și care vrea să se lovească singur cu capul de pragul de sus, decât să-i pară rău mai apoi că nu a încercat”

Tot ce „spune” îndrăgitul Fuego despre el însuși aflați citind întregul său editorial din numărul 845 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 19 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 845

  • Super-interviu de milioane cu o fată de milioane: Inna! Fragmente neștiute din viața sa dincolo de scenă, unde se simte cu adevărat „acasă”, ce și cum face o relație să meargă, cum se menține în formă, ce surprize pregătește fanilor, „total Inna”, aflați numai din revista TAIFASURI 845

coperta revista Taifasuri 845

  • Cum își păstrează un star care pare… fără vârstă un corp și un tonus de invidiat! Aflați totul despre dieta și „rutina” de fitness ale lui Ricky Martin din revista TAIFASURI 845!
  • Pelerinajul, călătorie duhovnicească sau excursie la mănăstiri? Ce le separă, ce le apropie aflați de la preotul Silviu Andrei Neicu de la Catedrala Precista din stațiunea balneo-climaterică Târgu Ocna. Amplu interviu numai în revista TAIFASURI 845!
  • Știți ce este „triscaidecafobia”? Ce se ascunde în spatele acestui nume complicat, precum și legătura strânsă cu viața Majestății Sale Regele Mihai I, Dumnezeu să-l odihnească!, aflați numai din revista TAIFASURI 845!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pe cât de inedite, pe atât de irezistibile cu cele mai sănătoase tipuri de… brânză, delicii cu… beneficii, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în numărul 845 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 845 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 19 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital....
Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital. Bărbatul a fost operat
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Afacerea cu care unii români au dat lovitura. Câştigă în 2-3 luni cam...
Afacerea cu care unii români au dat lovitura. Câştigă în 2-3 luni cam cât în jumătate de an la un job de birou
Suplimentul ieftin care poate îmbunătăți memoria în doar 12 săptămâni. Cercetătorii sunt „entuziasmați”...
Suplimentul ieftin care poate îmbunătăți memoria în doar 12 săptămâni. Cercetătorii sunt „entuziasmați” de descoperire
O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub...
O bunică de 87 de ani din Ialomița ar fi vândut droguri sub coordonarea nepotului ei, aflat deja în spatele gratiilor
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Autostrada care va uni România de Grecia, prin Bulgaria. Ultimele detalii
Autostrada care va uni România de Grecia, prin Bulgaria. Ultimele detalii
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de...
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de medici: „Ţi se rupe inima!”
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România