Life

Revista Taifasuri 846! Editorial Fuego! Interviu exclusiv cu „actorul lui Dumnezeu” Silviu Biriș + CD de excepție!

Exclusiv în revista TAIFASURI 846: editorial Fuego, super-interviu exclusiv cu Silviu Biriș, CD de excepție cu interpreți celebri, mega-concurs cu premii auto!
26.08.2021 | 21:30
Revista Taifasuri 846 Editorial Fuego Interviu exclusiv cu actorul lui Dumnezeu Silviu Biris  CD de exceptie
Revista Taifasuri 846! Editorial Fuego! Interviu exclusiv cu „actorul lui Dumnezeu” Silviu Biriș + CD de excepție!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 846! Nu ratați editorialul lui Fuego, un interviu exclusiv cu „actorul lui Dumnezeu” Silviu Biriș, un CD de excepție și un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 846 despre lumea cu… „susul în jos” în care ne este dat să trăim, care „a luat-o razna”!

ADVERTISEMENT

„Am momente în care mi se pare că totul în jurul meu a luat-o razna. Parcă nu mă mai regăsesc pe mine în ceea ce e în jur și parcă oamenii, după ce au trecut prin atâtea, sunt greu de înțeles, de analizat și de iubit”

„Sunt clipe în care nu-mi găsesc sufletul în marea de nebunie a zilelor actuale și mă consider ușor scos din decor. Și asta nu pentru că aș fi eu diferit, ci pentru că mi-am păstrat bunul simț, principiile, corectitudinea și dragostea pentru frumos și calitate”

„Scopul editorialelor mele este acela de a aduce pe hârtie gânduri, trăiri și povești de viață pozitive. Acum vă scriu despre un regret, acela că o luăm razna cu totul ca societate”

„Mă uit cu disperare când văd cum e îngropat, doi metri sub pământ, respectul. Față de orice, de oricine, de oricum! Fiecare e liber să-și dea cu părerea și parcă toți se pricep la fiecare domeniu, analizând viețile tuturor, raportându-se la valori îndoielnice, care acaparează peisajul mediatic de ceva vreme”

„Nu vă fie cu supărare, vă rog, dar…

…dar ce spune Fuego despre această lume nebună, nebună, nebună din vai de zilele noastre aflați citind întregul său editorial din numărul 846 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 26 august, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 846

  • Super-interviu în exclusivitate cu „actorul lui Dumnezeu” Silviu Biriș, care și-a găsit calea spre lumina divină și astfel ne oferă nu numai bucurie pe scenă, dar și bucurie sfântă sufletească. Aflați numai din revista TAIFASURI 846 cum a ajuns Silviu Biriș de la Teatru la Teologie, cum a cunoscut „dragostea adevărată care este Dumnezeu”.

coperta revista Taifasuri 846

  • Vă stresează banii? Lipsa lor, mai bine zis, că „abundența” e mai ușor de… digerat, nu? „Zgârcenia” cu care se strâng banii în cont și deciziile pe care vi le impune „seceta” din portofel tratați-le cu „terapia financiară” pe care v-o dezvăluie și v-o propune revista TAIFASURI 846!
  • Vă simțiți din ce în ce mai obosiți de ritmul inuman al vieții de zi cu zi? Nu vă mai ajunge timpul pentru odihna altfel obligatorie noapte de noapte? Aflați ce alimente sunt recomandate pentru un somn liniștitor, ce dietă puteți urma pentru a vă asigura o stare de relaxare numai din revista TAIFASURI 846!
  • Știați că grupa sanguină este responsabilă de relațiile inimii, de iubirile dumneavoastră? De ce și cum influențează dragostea „sângele” nostru, aflați numai din revista TAIFASURI 846!
  • Ce „comori corporale” și-au asigurat vedetele de la Hollywood, femei și bărbați, de la picioare la… papile gustative sau părul de pe… piept, aflați numai citind revista TAIFASURI 846!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete de „dulciuri mănăstirești din Grecia continentală”, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 846 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD de excepție! Ionică Ardeleanu în duet cu Nicu Paleru, Văru’ Săndel, Puiu Codreanu sau Cristian Rizescu

Și nu uitați surpriza pe care v-o oferă revista TAIFASURI 846: un CD în premieră națională și în exclusivitate cu Ionică Ardeleanu în duet cu artiști de renume ca Nicu Paleru, Văru’ Săndel, Puiu Codreanu sau Cristian Rizescu! Numai cu revista TAIFASURI 846 veți primi acest CD de excepție!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 846 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 26 august! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT