Life

Revista Taifasuri 847! Editorial Fuego! Exclusiv: interviu cu artista preoteasă Marioara Man Gheorghe! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 847: editorial Fuego, interviu cu artista preoteasă Marioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, rețete inedite, concurs cu premii auto.
02.09.2021 | 11:11
Revista Taifasuri 847 Editorial Fuego Exclusiv interviu cu artista preoteasa Marioara Man Gheorghe Vedete retete concurs Surprize
Revista Taifasuri 847! Editorial Fuego! Exclusiv interviu cu artista preoteasă Marioara Man Gheorghe! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 847! Nu ratați editorialul lui Fuego, Exclusiv: interviu cu artista preoteasă Marioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

FANATIK

vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 847 despre biata limbă română, chinuită, manelizată, virusată de un „modernism” prost înțeles și lipsa de educație.

ADVERTISEMENT

„Marți, 31 august, a fost Ziua Limbii Române. Limba noastră e într-un soi de carantină. Virusată de multă vreme, nu mai are capacitatea să-și revină și să ajungă la statutul de cândva. De fapt, nu mai interesează pe nimeni cum se vorbește corect românește”

„În mai toate hiturile comerciale de pe la radiouri, de cum deschizi, auzi accente puse prost, cuvinte răstălmăcite, sensuri absurde și o lipsă clară de interes a celor care-ar trebui, prin arta lor, să educe, măcar puțin, preferințele și gândurile populației”

„Nu ne obligă nimeni să vorbim limba română, dar atât timp cât alegem să fim parte a acestei țări, cu tot felul de doleanțe, de cerințe, de drepturi, mi s-ar părea că una dintre obligații e cea legată de limba pe care o bagă mulți la malaxor, bătându-și joc de cei care mai vorbesc coerent și mai au, din când în când, și ceva de spus, în peisajul acesta pestriț, manelizat, dus în derizoriu complet!”

„E vai de limba română, știm asta mulți, fie că vrem sau nu să recunoaștem. E plin peste tot de erori, dezacorduri, ciopârțiri. Unde mai pui că și țara o ia la vale când vorbim despre sentimentele legate de ea. Mare «păcat» a ajuns să spui că ești român, că ești mândru cu această asociere și că spațiul acesta este o comoară neîntreruptă”

Tot ce spune Fuego despre această lume nebună, nebună, nebună din vai de zilele noastre aflați citind întregul său editorial din numărul 847 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 2 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce articole mai puteți citi în revista TAIFASURI 847

  • Interviu în exclusivitate cu Marioara Man Gheorghe, cântăreață de muzică populară, preoteasă, educatoare, dar mai ales mama a trei copii talentați, dintre care Elena Gheorghe îi calcă apăsat pe urme în pasiunea pentru muzică. „Culisele” unei vieți pline de dragoste și dăruire, numai în revista TAIFASURI 847!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 847

  • „Secretele” ducesei de Sussex, Meghan Markle, pentru o siluetă perfectă la 40 de ani și după două nașteri! Aflați „rețeta” din revista TAIFASURI 847!
  • Știți ce este „psihosexologia” și cu se ocupă ea? Dacă nu, și vă interesează să „funcționați” la nivel… ridicat, citiți ce spune psihoterapeutul Oana Nicolau în revista TAIFASURI 847!
  • Surprindeți întâmplător ore de genul 11:11, 22:22 sau 00:00 pe un ceas digital, pe telefon sau pe calculator? Aflați de la numerologul Ionela Stanciu ce înseamnă asta, ce „mesaje și se adresează dacă descoperi aceste cifre pe ecranul ceasurilor întâmplător”. Numai în revista TAIFASURI 847!
  • Laserul, arma viitorului și un „chilipir” letal, de la SF la realitate. A avut Nicolae Ceaușescu laser, l-a folosit, are armata română laser în prezent, ce țară domină „piața”, dar și alte „culise” din domeniu, aflați din revista TAIFASURI 847!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pe cât de inedite, pe atât de irezistibile cu ouă de prepeliță, bogăția gustului în forme minimaliste, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în numărul 847 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 847 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 2 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT