Life

Revista Taifasuri 848! Editorial Fuego! Exclusiv: interviu cu „Ștefan” din serialul „Vlad”, Andrei Aradits! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 848: editorial Fuego, interviu cu actorul Andrei Aradits, „Ștefan” din serialul „Vlad”, rețete inedite, concurs cu premii auto.
09.09.2021 | 13:06
Revista Taifasuri 848 Editorial Fuego Exclusiv interviu cu Stefan din serialul Vlad Andrei Aradits Vedete retete concurs Surprize
Revista Taifasuri 848! Editorial Fuego! Exclusiv interviu cu „Ștefan” din serialul „Vlad”, Andrei Aradits! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 848! Nu ratați editorialul lui Fuego, Exclusiv: interviu cu „Ștefan Dragomir” din serialul „Vlad”, actorul Andrei Aradits! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 848 despre un artist minunat din Maramureș, pe care îl consideră „simbolul codrului” și care, scrie Fuego, „și-a dedicat viața cântecului popular”.

ADVERTISEMENT

„Este o poveste de om, un boier al muzicii, care și-a pus viața în slujba păstrării identității noastre. Nu a făcut rabat, nu a pătat imaginea strămoșilor și a dedicat o partea a sufletului său României noastre mari și frumoase”

„Întotdeauna are o vorbă bună la purtător, iar sfaturile sale reprezintă aur pentru cei care aleg să facă această profesie cu devoțiune și simț de răspundere, asemeni lui”

„Inteligența i-a fost armă de preț în parcurs și fiecare întâlnire cu el este o descoperire a frumosului, este o îmbogățire a firii. A cules folclor autentic și nu a abdicat de la costumul popular specific zonei sale. Ba chiar își realizează singur bijuteriile pe care le poartă, păstrând din specificitatea de cândva”

„Altruismul i-a fost mereu carte de vizită. Ușa sa este deschisă pentru fiecare și nu a ezitat să sprijine, să pună umărul în formarea altor generații”

„Am avut bucuria să-l cunosc și dincolo de scenă, emisiuni sau diverse spectacole în care am fost împreună. Am ajuns, alături de alți colegi, în casa dumnealui și, împreună cu soția sa minunată, ne-au primit cu inima deschisă, cu pâine caldă și cu dragostea aceea pe care o aveau românii atunci, cândva, când casa lor era călcată de oameni de bine”

Cine este artistul despre care scrie cu atâta căldură sufletească sufletistul Fuego, aflați citind întregul său editorial din numărul 848 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 9 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 848

  • Un amplu interviu-eveniment, în exclusivitate, cu „Ștefan Dragomir” din serialul „Vlad”, mereu surprinzătorul actor Andrei Aradits, care spune, cu modestie că „N-am ajuns nici la 10% din ce ar trebui să știu ca să mă consider actor”. Ce mai dezvăluie Andrei Aradits din viața sa și a personajului său, aflați numai din revista TAIFASURI 848!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 848

  • „Arca” lui… Nicole Kidman își prezintă „călătorii” în revista TAIFASURI 848! Pe cine iubește frumoasa, sofisticata, celebra actriță australiancă dincolo de luminile orbitoare ale Hollywood-lui, aflați din revista TAIFASURI 848!
  • „O relație de dragoste dezvoltată în era COVID-19 va înflori după pandemie”, susține cunoscutul psihoterapeut Oana Dorneanu. Argumentele sale le puteți citi numai în revista TAIFASURI 848!
  • Minunile crucii izvorâtoare de mir de la Coslogeni, Călărași. Ce minuni a săvârșit, sub puterea nemărginită a lui Dumnezeu, aflați din revista TAIFASURI 848!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pe cât de inedite, pe atât de irezistibile cu prune, bogăția gustului tomnatic, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 848!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 848 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT