Life

Revista Taifasuri 849! Editorial Fuego! Exclusiv: interviuri tăios de sincere cu Cornel Palade și fiica sa, Ada! Vedete, rețete, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 849: editorial Fuego, super-interviuri cu Cornel Palade și fiica sa, Ada, rețete inedite, concurs cu premii auto.
16.09.2021 | 12:03
Revista Taifasuri 849 Editorial Fuego Exclusiv interviuri taios de sincere cu Cornel Palade si fiica sa Ada Vedete retete concurs
Revista Taifasuri 849! Editorial Fuego! Exclusiv interviuri tăios de sincere cu Cornel Palade și fiica sa, Ada! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 849! Nu ratați editorialul lui Fuego, Exclusiv: interviuri tăios de sincere cu Cornel Palade și fiica sa, Ada! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 849 despre viață, despre treceri, despre plecări, despre oamenii… Cu viața la tablă…

ADVERTISEMENT

„Orice bucată din viață noastră este o lecție. Nu știu dacă învățăm ceva din fiecare experiență prin care trecem, dar sunt sigur că acumulăm minuni pe chip și le dăm și altora mai departe”

„Se tot vorbește despre viață, despre treceri și plecări și oamenii uită că de fapt cel mai important lucru este să trăiască. Așa cum pot și cum știu ei mai bine!”

„Mulți evită acest subiect, știind că atunci când îți analizezi mai tare existența, îți dai seama că-i lipsește sarea și piperul și că te-ai învârtit, de ani și ani, în jurul aceluiași cerc care nu ducea nicăieri”

„Ce trăim este fix măsura dorințelor și a putințelor noastre și are culoarea și forma pe care alegem să o dăm. Important este să înțelegem că mai târziu vom trage de pe urma acestei atitudini și ne va părea rău și vom plânge în pumn că n-am făcut la timpul potrivit ce era de făcut și ce era de salvat…”

Ce face sufletistul Fuego când este iese „cu viața sa la tablă”, aflați citind întregul său editorial din numărul 849 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 9 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 849

  • Palade la pătrat. Viața sub lupă. Două super-interviuri în exclusivitate pentru revista TAIFASURI, sincere, tăioase și revelatoare cu tatăl Cornel și fiica Ada despre relația lor tumultoasă, plină de iubire, dar și de neprevăzut și decizii dure. Aflați de ce a plecat Ada în Anglia numai din revista TAIFASURI 849!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 849

  • Madonna, regina muzicii pop, se poate lăuda cu un corp… de top și la 63 de ani! Aflați din revista TAIFASURI 849 cum reușește super-vedeta cu 7 premii Grammy și două Globuri de Aur să se mențină în formă după 38 de ani (!!!) de la lansarea primului său album!
  • Știți ce este kinestezia? Dar că printre oamenii din jurul dumneavoastră, printre prietenii dumneavoastră sunt mulți kinestezici? Aflați totul despre această formă specială de conectare cu lumea, cu semenii de la psihologul Andra Tănăsescu într-un amplu interviu în exclusivitate din revista TAIFASURI 849.
  • Poveștile cutremurătoare ale unor moștenitori celebri, cu averi colosale, dar cu destine tragice, sub motto-ul „Când averile iau mințile” vă sunt dezvăluite în revista TAIFASURI 849.
  • Noi, românii, aruncăm anual 1,35 de milioane de tone (!!!) de mâncare pe care nu o mai consumăm în familiile noastre. Citiți în revista TAIFASURI 849 sfaturi utile prin care să evitați această imensă risipă alimentară!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pe cât de inedite, pe atât de irezistibile cu… carne, pentru o toamnă „de dulce”, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 849!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 849 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 16 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT