Life
notix pixel id

Revista Taifasuri 851! Editorial Fuego! Exclusiv: interviu cu fascinanta Corina Chiriac! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 851: editorial Fuego, super-interviu cu fascinanta Corina Chiriac, secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto.
30.09.2021 | 14:00
Revista Taifasuri 851 Editorial Fuego Exclusiv interviu cu fascinanta Corina Chiriac Vedete retete concurs Surprize
Revista Taifasuri 851! Editorial Fuego! Exclusiv interviu cu fascinanta Corina Chiriac! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. ATENȚIE, nu uitați: în 10 octombrie debutează sezonul 7 din „Drag de România mea!”!

A apărut revista Taifasuri 851! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: interviu cu fascinanta Corina Chiriac! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 851 despre talent, șarm, voce, muzică înaltă, actorie, un star veritabil, Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT

„Corina este obiect de studiu. Și nu-s complimente gratuite! La modul cel mai sincer, cea mai bună dicție a vreunui artist din muzica noastră este a ei. «Mușcă» aproape la propriu cuvântul, transmite esența și te face să înțelegi de minune mesajul”

„Timbrul ei este unul pe care-l recunoști de la primele acorduri. Show-uri memorabile, iar dincolo de ele, capacitatea unui profesionist de a trasa singur un destin, la care-au contribuit mulți, dar care se scrie în continuare cu lumină, înalt și decență”

„Am mai zis treaba asta o dată – dacă n-am fi avut-o, ar fi trebuit să o inventăm! E un star veritabil, stând cu ușurință, de ieri, din anii ’70, când, puștoaică fiind, cu inima cât un soare, cucerea publicul la „Steaua fără nume” sau pe scena festivalului-concurs „Cerbul de Aur”, până azi, în rândul celor mai mari nume de la noi”

„Este actriță la bază, absolventă UNATC, caracteristică esențială a succesului său de peste ani. A făcut televiziune cu succes, dovedind astfel că le poate cuprinde pe toate și poate străluci în orice ipostază!”

„Corina e un fin observator al lumii contemporane, un spirit boem, ludic, ea provenind dintr-o familie de intelectuali – tatăl, Mircea Chiriac, muzician și compozitor, iar mama, Elisabeta Chiriac, profesoară de pian la Conservator”

Aflați mai multe despre Corina Chiriac citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 851 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 30 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 851

  • Corina Chiriac a ales să doneze o parte din istoria familiei, cu origini armene, plus cele mai frumoase amintiri din cariera sa prodigioasă. Aflați ce lucruri rare și vechi au ajuns la muzeu, la care muzeu le puteți admira, dar și cu cine este acum îndrăgita artistă, care au fost cei mai frumoși ani și de ce, totul, în exclusivitate, în revista TAIFASURI 851!
ADVERTISEMENT

coperta revistei Taifasuri 851

  • Jennifer Lopez își dezvăluie secretele tinereții continue pe care o trăiește în lumina orbitoare a celebrității la Hollywood. Cum reușește celebra actriță să arate la 52 de ani ca la 30 de… „primăveri”, cum se menține într-o formă fizică excepțională, strălucitoare, impecabilă, aflați din revista TAIFASURI 851!
  • Atenție: carierismul vă pune sănătatea în pericol! Prea multă atenție acordată profesiei duce la mari probleme psiho-emoționale. Pentru ca serviciul să nu devină o obsesie, aflați cum vă puteți proteja din revista TAIFASURI 851!
  • Vă plac florile? Plantele? Arbuștii ornamentali sau… fructiferi? Citiți în revista TAIFASURI 851 cum să vă transformați locuința, orice dimensiuni are, într-o adevărată grădină botanică, seră, parc, spuneți-i cum vreți!
  • Știați că simpaticul cangur, simbolul Australiei și unul dintre cei mai redutabili… boxeri din regnul animal, poate comunica exact ca și un câine cu omul? Aflați totul despre cangur, inclusiv ce înseamnă „kanguroo” în vechea limbă a arborigenilor (nici nu vă închipuiți!), din revista TAIFASURI 851!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete deosebite, deosebit de gustoase cu străbuna țelină, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 851!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 851 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 30 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE