Life

Revista Taifasuri 852! Editorial Fuego! La luptă cu… buzdugan! Daniel Buzdugan! Interviu exclusiv! Vedete, rețete, concurs… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 852: editorial Fuego, interviu cu Daniel Buzdugan, secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto.
07.10.2021 | 12:32
Revista Taifasuri 852 Editorial Fuego La lupta cu buzdugan Daniel Buzdugan Interviu exclusiv Vedete retete concurs Surprize
Revista Taifasuri 852! Editorial Fuego! La luptă cu... buzdugan! Daniel Buzdugan! Interviu exclusiv! Vedete, rețete, concurs... Surprize!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. ATENȚIE: în 10 octombrie debutează sezonul 7!

A apărut revista Taifasuri 852! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: interviu nonconformist cu Daniel Buzdugan. Vedete, rețete, concurs… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 852 despre arta românească și direcția în care se îndreaptă (prăbușească?) ea…

ADVERTISEMENT

„De multe ori mă gândesc la direcția în care se îndreaptă arta noastră… () …Arta românească, indiferent de domeniu, stă pe marginea prăpastiei. E trist, într-adevăr, și nu cred vreo clipă că linia de plutire e aproape”

„De ce spun asta? Păi dacă mergi pe stradă și faci un sondaj rapid al preferințelor artistice, culturale, vei vedea că balanța înclină în zone pe care n-ai vrea să le pronunți”

„Nu am nimic cu nimeni, cu niciunul dintre colegii mei. Ba dimpotrivă, cred că fiecare are dreptul, pe o plajă atât de mare, să ofere, iar publicul să aleagă, dar asta nu în detrimentul bunului simț, al cunoașterii”

„Eu înțeleg și încurajez moda de a avea noi idoli. E și firesc să fie așa! Trăim în anul 2021, în era tehnologiei și nu ne putem raporta doar la trecut. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-l ștergem de tot cu buretele și să-l lăsăm la coșul uitării doar pentru că a fost cândva și pentru că li se pare unora că ar fi expirat!”

Aflați mai multe despre arta românească și vremurile grele pe care le îndură și acest domeniu citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 852 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 7 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 852

  • Un interviu nonconformist (cum se putea altfel?) cu omul-radio Daniel Buzdugan. Știți ce a vrut să se facă? Ce meserie a avut tatăl său? Ce literă îi domină viața? De ce loc din lume este îndrăgostit iremediabil? Dacă răspunsul este „Nu”, aflați toate acestea, plus multe alte „amănunte” din existența sa tumultuoasă, din revista TAIFASURI 852!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 852

  • Ce prieten nedespărțit are uriașul Dwayne Johnson. După care este… topit! Pentru care a sărit în piscină… îmbrăcat! Care îl însoțește la filmări și care este pe cale să devină o vedetă hollywoodiană la fel ca „The Rock”! Aflați din revista TAIFASURI 852 cine este „subiectul” pasiunii celebrului actor!
  • „Un hohot din genuni”. Wow! Mituri înspăimântătoare din adâncul mărilor și oceanelor. Superstiții și legende ale navigatorilor care „călăresc” valurile hăurilor marine din toată lumea. Citiți scenarii de groază inspirate din fapte reale în revista TAIFASURI 852!
  • Aflați de la Laurence Graff, supranumit „regele diamantelor”, magnat al lumii fascinante a producătorilor de bijuterii, nu numai cum a ajuns miliardar dintr-un simplu ucenic într-un atelier de podoabe ieftine, dar, mai ales, ce bijuterii vor fi întotdeauna la modă. Povestea sa, numai în revista TAIFASURI 852!
  • Știți ce alimente care azi sunt la îndemâna tuturor și nu lipsesc din meniul nostru zilnic se înscriu pe o curbă ascendentă a prețurilor și tind să devină „produse de lux”? Nici nu vă gândiți! Dar puteți citi despre ele în revista TAIFASURI 852!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete inedite de sosuri spectaculoase pentru fripturi delicioase, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 852!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 852 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 7 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT