Life

Revista Taifasuri 854! Editorial Fuego! Ion și Ioana. Dichiseanu. Legătură peste moarte între tată și fiică. Interviu-confesiune exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 854: editorial Fuego, interviu-confesiune cutremurător cu Ioana Dichiseanu despre regretatul ei tată.
21.10.2021 | 18:11
Revista Taifasuri 854 Editorial Fuego Ion si Ioana Dichiseanu Legatura peste moarte intre tata si fiica Interviuconfesiune exclusiv
Revista Taifasuri 854! Editorial Fuego! Ion și Ioana. Dichiseanu. Legătură peste moarte între tată și fiică. Interviu-confesiune exclusiv!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, este de doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. Producție de suflet și simțire românească ajunsă la sezonul 7!

A apărut revista Taifasuri 854! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: interviu-confesiune cutremurător cu Ioana Dichiseanu despre regretatul ei tată. Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 854 despre „fenomenul” Marina Voica.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, nu prea vine nimănui să creadă că există fenomene artistice și minuni! Una dintre minuni este Marina Voica și chiar nu glumesc sau exagerez când spun asta! Are o vârstă respectabilă, adică 85 de ani, pe care-i poartă cu mândrie, neavând vreun complex!”

„În continuare cântă live, fără probleme, este o forță artistică nemaivăzută, este la punct cu tehnologia, cu tot ce e nou, în pas cu moda și recent a lansat chiar o carte, cu nuvele comice, scrisă în perioada pandemiei, care, spune ea, i-a prins destul de bine, pentru că a avut mai mult timp să-și adune gândurile”

„A trecut cu bine printr-o operație complicată și credeți-mă, a avut parte de…”

…de ce a avut parte Marina Voica și multe alte amănunte inedite din viața impresionantă a marii artiste veți afla citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 854 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 21 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 854

  • Un interviu cutremurător, emoționant până la lacrimi cu Ioana Dichiseanu despre „Dumnezeul meu pământean”, cum îl numește pe tatăl ei, la cinci luni de la dispariția imensului actor care a fost Ion Dichiseanu. Durerea zvâcnește în fiecare cuvânt, amintirile dor aproape fizic. O confesiune despre o relație de prietenie profundă, dincolo de filiație, pe care o puteți citi în exclusivitate în revista TAIFASURI 854!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 854

  • „Rețetele” cu care strălucitoarea actriță Meryl Streep își păstrează frumusețea naturală la… 72 de ani! Marea vedetă hollywoodiană arată cu cel puțin două decenii mai tânără și puteți afla cum numai din revista TAIFASURI 854!
  • Știți la ce boală, la ce dezastru poate duce lipsa… îmbrățișărilor? Dacă nu, aflați de la psihologul Andra Tănăsescu, care vă dezvăluie cel mai bun tratament pentru o conexiune cât mai bună între trup și suflet numai în revista TAIFASURI 854.
  • Fenomene paranormale! Percepția supranaturalului și mintea umană, două încă taine strâns corelate. Dar cum? Aflați din revista TAIFASURI 854, chiar dacă amplul articol vă dă… frisoane!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete inedite de marmelade, desertul delicios al toamnei, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 854!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 854 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 21 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Vreți o mașină! Citiți TAIFASURI! Mega-concurs cu mega-premii!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT