Life

Revista Taifasuri 856! Editorial Fuego! Super-interviu cu superba Antonia! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto… Surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 856: editorial Fuego, Super-interviu cu superba Antonia! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto... Surprize!
04.11.2021 | 10:55
Revista Taifasuri 856 Editorial Fuego Superinterviu cu superba Antonia Secrete de vedete retete inedite concurs cu premii auto Surprize
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias FUEGO, este de doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. Producție de suflet și simțire românească ajunsă la sezonul 7!

A apărut revista Taifasuri 856! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: Super-interviu cu superba Antonia! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 856 despre nemuritoarea romanță, tradiționala alinare a sufletului românesc oriunde s-ar afla el…

ADVERTISEMENT

„Romanța ne-a unit, la propriu, și ne-a arătat că poate fi un liant cultural, în care nu mai există granițe, opinii contrare, doar muzică înaltă și mesaj puternic!”

„Poate că pentru unii pare un gen perimat, plictisitor sau lipsit de strălucire. Este, cu siguranță, cea mai superficială părere care o poate avea cineva, asta pentru că romanța, dincolo de faptul că este un gen identitar pentru români, are muzicalitate și pune pe note poezia, cuvântul ales, dând glas sentimentelor„

„Dincolo de toate nenorocirile vremurilor actuale, eu vreau să vă spun să ascultați romanțe. Aduc cu ele nostalgie, aduc candoarea unor sentimente care nu mai au azi aceeași însemnătate în cântece și fac poezia mai accesibilă, mai aproape de suflet”

Ce aduc romanțele în viața noastră hăituită, de ce nu sunt neapărat tristețe și unde ne așază pe noi, românii, în „vitrina” culturală al lumii, veți afla citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 856 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 4 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 856

  • Super-interviu cu superba Antonia! A lăsat „visul american” pentru a-și îndeplini cum nici ea nu și-ar fi închipuit „visul românesc”! Frumoasă, chiar strălucitoare, talentată, sensibilă, Antonia are o singură durere neostoită… Află care este aceasta, dar și alte „amănunte” neștiute din viața Antoniei numai din revista TAIFASURI 856!
ADVERTISEMENT

Revista Taifasuri coperta 1

  • Aproape jumătate, concret 42% dintre familiile din România au o pisică prietenă de companie. Asta înseamnă peste 4 milioane de „răsfățate”! Procentual, măcar aici suntem pe primul loc în Europa! Așa că revista TAIFASURI 856 vă oferă, iubitori de „pisi, pisi”, o pagină cu cele mai mari rase de pisici!
  • Știți cum să vă curățați hainele sau încălțămintea din piele întoarsă? Dacă nu, nimic mai simplu: aflați soluția din revista TAIFASURI 856! TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută!
  • Câte… mii de „abdomene” faceți, de fapt, în două ore de… stat în fața computerului, trucuri pentru înviorarea ochilor obosiți, secretele celor mai reușite extensii de păr sau ce înseamnă psihogenealogia și cum îi influențează pe copii noștri aflați tot din revista TAIFASURI 856!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de vis de la… carismaticul actor american Stanley Tucci, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 856!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 856 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 4 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT