Life

Revista Taifasuri 875! Interviu de la sălbatic la… sabatic cu jurnalista de excepție Dana Chera Grecu! Editorial Fuego, super CD Constantin Enceanu!

Exclusiv în revista TAIFASURI 875: editorial Fuego, interviu exclusiv cu jurnalista de excepție Dana Chera (Grecu), secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize! Plus un CD de colecție Constantin Enceanu!
24.03.2022 | 18:26
Revista Taifasuri 875 Interviu de la salbatic la sabatic cu jurnalista de exceptie Dana Chera Grecu Editorial Fuego super CD Constantin Enceanu
Exclusiv în revista TAIFASURI 875 editorial Fuego, interviu exclusiv cu jurnalista de excepție Dana Chera (Grecu), vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus un CD de colecție
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un CD de colecție cu Constantin Enceanu!

A apărut revista TAIFASURI 875! Interviu exclusiv cu jurnalista de excepție Dana Chera (Grecu)! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize! Plus CD de colecție cu Constantin Enceanu!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 875, despre nobilul sentiment al iertării.

„Cred că unul dintre cele mai reconfortante sentimente, dincolo de iubire, este iertarea! Nu-i simplu să ierți, dar asta te poate face mai uman, îți poate aduce liniște și-ți deschide lumini pe care le credeai închise.

Iertarea nu e neapărat altruism sau milă, este pur și simplu forma prin care arăți că îți pasă de tine. Învață să ierți, dacă nu poți, pentru a te iubi pe tine mai mult și pentru a acorda o nouă șansă.

Iertarea șterge anumite răni și ne lasă posibilitatea de a construi ceva durabil, care să nu fie zdruncinat de ranchiuni și răutăți”

Ce crede FUEGO despre iertare, cum ne poate alina iertarea aproapelui sufletul aflați numai din editorialul său din numărul 875 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 24 martie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 875

  • Interviu în exclusivitate cu jurnalista de excepție Dana Chera, bine-cunoscută ca Dana Grecu. După ani sălbatici petrecuți numai prin studiouri TV, a trăit ani… sabatici, dedicați numai familiei. Acum, Dana Chera (Grecu) s-a reîntors în televiziune, la rebrenduitul ETNO TV. Ce face acolo mama de 46 de ani a patru copii, aflați numai din revista TAIFASURI 875!

coperta revista taifasuri 875

  • Supraviețuiri miraculoase în infernul provocat de Rusia în Ucraina… Incredibile, dar adevărate, în valul uriaș de tragedii cauzate de demența unui dictator rus care a pierdut orice legătură cu realitate. Dovezi vii cutremurătoare că mai sunt și minuni în lumea asta dezaxată, în revista TAIFASURI 875
  • Tehnologii și dispozitive care ne apropie tot mai mult de… cyborgi! Cu fiecare descoperire care redă funcționarea normală a corpului uman afectat de anomalii și salvează vieți, science fiction devine „doar” science și evoluție medicală. Află din revista TAIFASURI 875 ce pași uriași, chiar uimitori a făcut omenirea chiar în perioada cumplit de grea prin care trece de doi, trei ani…
  •  „Sexualitatea sacră este evoluția iubirii pure”, susține terapeuta Andreea Ioniță. Ce trebuie să faceți pentru a vă construi o viață împlinită, condusă la unison de suflet, minte și corp, aflați numai din revista TAIFASURI 875!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete tradiționale de salate cu icre de crap (protejate în UE!), PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 875!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 875 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 24 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CD de colecție Constantin Enceanu, numai cu revista TAIFASURI 875!

Numai împreună cu acest număr, 875, al revistei TAIFASURI veți primi cel mai recent album al îndrăgitului Constantin Enceanu, voce foarte populară în muzica cea mai populară! Nu ratați „Ce să-Ți mai cer, Doamne, Ție?”, 15 hituri marca inconfundabilă Constantin Enceanu!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 875! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Audiție plăcută!

ATENȚIE! Un nou concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 875!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT