Life

Revista Taifasuri 877! Interviu exclusiv și… exploziv cu Nicu Paleru! Plus CD în primă audiție! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 877: editorial Fuego, interviu cu „Prințul muzicii de pahar”, Nicu Paleru! Plus CD în primă audiție! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize! Numai cu revista TAIFASURI 877!
07.04.2022 | 11:35
Revista Taifasuri 877 Interviu exclusiv si exploziv cu Nicu Paleru Plus CD in prima auditie Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs
Revista Taifasuri 877! Interviu exclusiv și... exploziv cu Nicu Paleru! Plus CD în primă audiție cu „Prințul muzicii de pahar”! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un CD în primă audiție cu „Prințul muzicii de pahar”, Nicu Paleru!

A apărut revista TAIFASURI 877! Interviu exclusiv și… exploziv cu Nicu Paleru! Plus CD în primă audiție cu „Prințul muzicii de pahar”! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 877, despre lumea asta „ruptă” de nebuni și plină de… judecători!

„Nimeni nu-și mai asumă azi  în nici un fel, responsabilitatea pentru propriile fapte. Totul e o debandadă cu eroi care de care mai pestriți, cu personaje principale la orice pas, care se cred toate și fiecare în parte un mic Dumnezeu gata să facă reguli, să impună propriile păreri și să dea verdicte fără să înțeleagă un concept, o formă de a vedea coerent.

Eu știu că trebuie să-mi țin gura atunci când nu am toate datele necesare. Nu-i cea mai elegantă exprimare, dar permiteți-mi să folosesc un limbaj apropiat de al celor care n-au mai mult de două cărți citite la purtător, cea cu reguli de conducere, pe care oricum au uitat-o, la ce e în trafic, și cea de bucate, din care au reținut doar pozele, pentru că le era foame. Da, eu tac atunci când nu mă simt deplin edificat pe impresiile mele!”

Ce crede FUEGO despre acești „judecători universali” a tot și toate, „erudiți trudiți” în toate domeniile, aflați numai din editorialul său din numărul 877 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 7 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 877

  • Interviu exclusiv și… exploziv cu Nicu Paleru! „Prințul muzicii de pahar” ne încânte de 30 de ani cu muzica sa de petrecere, menținând ridicată ștacheta calității și popularității. Viața nevăzută a omului Nicu Paleru, ce îl împlinește și cum i s-a schimbat miraculos destinul la 38 de ani, aflați numai din revista TAIFASURI 877!
coperta revista Taifasuri 877
Exclusiv în revista TAIFASURI 877: editorial Fuego, interviu cu „Prințul muzicii de pahar”, Nicu Paleru! Plus CD în primă audiție! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize! Numai cu revista TAIFASURI 877!
  • Dramatic și emoționant: pisicile rămase fără stăpân îi copleșesc cu afecțiune pe… soldații ucraineni care-și apără țara de agresiunea sălbatică a Rusiei lui Putin. Ce fac soldații ucraineni cu ele, aflați numai din revista TAIFASURI 877!
  • Misterele lumii de dincolo: întâlniri paranormale greu de explicat! Aflați ce experiențe cu entități din alt univers, foarte greu de explicat cu argumente științifice, au trăit unii oameni, numai din revista TAIFASURI 877!
  • Cate Blanchett, superba actriță cu două Premii Oscar în CV, pare să fi oprit… timpul în loc! Firească, naturală, impecabilă, strălucitoare la fiecare apariție, interpreta lui „Elisabeth, regina virgină” arată mai bine ca niciodată la 53 de ani. Cum reușește, aflați numai din revista TAIFASURI 877!
  • Elita… insomniacilor! Celebrități capabile de performanță cu numai 4 ore de somn pe noapte! Aflați numai din revista TAIFASURI 877 care sunt aceste personalități încadrate în doar cei 3% oameni cu „somn scurt”!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete surprinzătoare cu ciuperci pleurotus, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 877!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 877 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 7 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CD în primă audiție cu Nicu Paleru, numai cu revista TAIFASURI 877!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cel mai recent album al îndrăgitului Nicu Paleru, „Prințul muzicii de pahar”, voce nelipsită de la orice petrecere cu ștaif!

Nu ratați CD-ul în primă audiție „Două trepte am la scară”, 13 hituri marca inconfundabilă Nicu Paleru!

CD Nicu Paleru cu revista Taifasuri
13 hituri marca Nicu Paleru, pe CD în primă audiție, numai cu revista TAIFASURI 877!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 877! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Audiție plăcută!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 877!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT