Life

Revista Taifasuri 879! Interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus un CD emoționant pentru Sfântul Paște 2022!

Exclusiv în revista TAIFASURI 879: editorial Fuego, interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus CD de suflet, emoționant, pentru Sfântul Paște! Numai cu revista TAIFASURI 879!
21.04.2022 | 16:09
Revista Taifasuri 879 Interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs Plus un CD emotionant pentru Sfantul Paste 2022
Exclusiv în revista TAIFASURI 879: editorial Fuego, interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus CD de suflet, emoționant, pentru Sfântul Paște! Numai cu revista TAIFASURI 879!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un CD de suflet, profund emoționant pentru Sfântul Paște 2022.

A apărut revista TAIFASURI 879! Interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus un CD emoționant pentru Sfântul Paște 2022!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 879, despre cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Mântuitorului Isus Hristos în sfânta zi de Paște.

„Pentru mine, Paștele înseamnă nevoie de liniște, înseamnă fiecare bucățică de amintire care-mi face gândul să fie în lumea lui. Este mirosul de cozonac și gustul de drob și ouă roșii”

Este bucuria de a vedea oameni dragi și desigur, momentul acela tainic pe care-l consider cel mai de preț, încă de când eram mic și mergeam la biserică, în altar”

Este vorba despre clipele de poveste de la miezul nopții, atunci când, mai ceva ca într-o spovedanie, se aude imnul „Hristos a înviat!” și o mare de oameni îl cântă, care mai încet, care mai tare, dar toți la unison. Cred că este cel mai frumos și mai cald și mai sincer cântec din toate cele pe care le știu și le-am cântat vreodată”

Ce crede FUEGO despre lumina care ar trebui să ne „invadeze” de Sfântul Paște 2022, despre ce ar trebui să uităm și spre ce ar trebui să ne ridicăm gândurile și simțirea în timpul marii Sărbători Pascale, aflați numai din editorialul său din numărul 879 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 21 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 879

  • Un super-interviu nebunatic cu incitanta Viviana Sposub, „pastila” de voie bună din matinalul de la Kanal D! Descoperiți „secretele” vieții ei din spatele reflectoarelor și cine a făcut primul pas în relația cu iubitul George Burcea! Numai în revista TAIFASURI 879!
coperta revista Taifasuri 879
„Secretele” frumoasei Viviana Sposub, numai în revista TAIFASURI 879!
  • Regulile de aur pentru succesul oricărei diete. Recomandările celor care au reușit să scape de kilogramele în plus – și nu le-au mai pus la loc! – le găsiți numai în revista TAIFASURI 879!
  • Jennifer Aniston, Madonna, Bella Hadid sau Kate Moss sunt doar câteva vedete care își conservă frumusețea și amână… bătrânețea printr-o metodă foarte simplă, bazată pe… Bazată pe ce, aflați numai din revista TAIFASURI 879!
  • De ce aveți nevoie pentru a depăși un eșec, indiferent de domeniu, fie sentimental, fie profesional, aflați numai din revista TAIFASURI 879, de la psihologul Adrian Daniel Sandu!
  • Știți care este evenimentul astrologic al anului 2022? Și dacă știți, dar mai ales dacă nu știți, aflați totul despre acest fenomen rar de la cunoscutul astrolog Valeriu Pănoiu! Numai din revista TAIFASURI 879!
  • Cum să vă transformați balconul într-o oază de verdeață, o adevărată grădină cu flori și legume aflați numai din revista TAIFASURI 879!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pentru ouă umplute care să vă bucure masa de Paște lângă tradiționalele ouă roșii, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 879!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 879 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 21 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CD de Paște, profund emoționant, cu cel mai iubit cântăreț din Republica Moldova, Ion Paladi! Numai cu revista TAIFASURI 879!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD profund emoționant, mai ales acum, în preajma marii Sărbători Pascale. Cel mai iubit interpret de muzică populară din Moldova, Ion Paladi, face furori și în România.

Nu ratați un CD de suflet, pentru toate sufletele creștine, în spiritul Sfântului Paște: „Mama mea, icoană sfântă”. Atenție, tiraj limitat!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 879! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Audiție plăcută!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 879!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare JOIA!

ADVERTISEMENT