Life

Revista Taifasuri 881! Interviu „Prima” cu frumoasa Maria Iordănescu, fata lui „tata Puiu” și sora selecționerului Edi! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 881: editorial Fuego, interviu „Prima” cu frumoasa familiei Iordănescu, Maria, fata lui „tata Puiu” și sora selecționerului Edi! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
05.05.2022 | 10:58
Revista Taifasuri 881 Interviu Prima cu frumoasa Maria Iordanescu fata lui tata Puiu si sora selectionerului Edi Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 881: editorial Fuego, interviu „Prima” cu frumoasa familiei Iordănescu, Maria, fata lui „tata Puiu” și sora selecționerului Edi! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop și concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 881! Interviu „Prima” cu Maria Iordănescu, fata lui „tata Puiu” și sora selecționerului Edi! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 881, despre o mare valoare a neamului românesc, academicianul Mihai Cimpoi.

„Cred cu ardoare că neamul nostru românesc are nevoie de marii oameni ai săi, cei care trudesc în desăvârșirea lui, de ani și ani, ca să poată ieși la lumină, ca să respire un aer al normalității și ca să poată lăsa în urma sa o moștenire demnă, pentru generațiile care vin!

Din păcate, generațiile următoare sunt văduvite de puterea cunoașterii și de conceptul acesta al prețuirii marilor oameni care au luptat pentru cultura autohtonă, pentru artă și pentru fiecare bătălie a cuvântului câștigată prin genialitate și prin înțelepciune. De asta sunt fericit de fiecare dată când aștern vorbe, poate prea simple și lipsite de substanță, dar sincere, despre numele de referință ale culturii românești, de pe ambele maluri de Prut, pentru că-i una comoara neamului român!

Una dintre aceste mari personalități este academicianul Mihai Cimpoi din Republica Moldova, om de vastă cultură, foarte apreciat, academician român, critic și istoric literar, eminescolog, redactor literar și eseist de origine basarabeană. Toată activitatea sa este realmente…”

Cum este activitatea eruditului academician Mihai Cimpoi aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 881 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 5 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 881

  • Interviu „Prima” cu Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive în fiecare dimineață la Prima TV, în matinalul „Focus la Prima oră”. Cum a ajuns în televiziune, ce i-a spus „tata Puiu” despre drumul în viață ales, cum este să fii fiică și soră de campioni la fotbal, ce îi… reproșează selecționerului Edi Iordănescu, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 881!
  • Cum a ajuns Elon Musk cel mai… avar miliardar din lume, cel mai bogat și care este visul său legat de Twitter pe… Marte, aflați dintr-un amplu articol, solid documentat în revista TAIFASURI 881!

coperta revista Taifasuri 881

  • Cele mai bizare diete la care apelează vedetele. Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Mariah Carey, Beyonce, Christina Aguilera, Lady Gaga sau vedetele din super-serialul „Prietenii tăi” își dezvăluie secretele siluetelor perfecte în revista TAIFASURI 881!
  • Știți ce este disforia de gen? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 881 totul despre această nemulțumire profundă față de propriul sex biologic și cum poate fi rezolvată această afecțiune.
  • Și tot din revista TAIFASURI 881 aflați unde sunt rezervațiile naturale din România în care vă puteți desfăta cu adevărate „explozii” de culoare și parfum înconjurați de păduri de liliac, poiene imense cu narcise sau „oceane” de bujori!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete somptuoase cu… metale prețioase, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 881!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 881 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 5 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Nu „scăpați” șansa unei vacanțe de vis, marele premiu al concursului din revista TAIFASURI! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 881!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum!!!, contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă de frica pandemiei de COVID-19 (vedeți cum se „închide cercul” dacă nu v-ați vaccinat?) sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT