Life

Revista Taifasuri 884! Interviu brutal… de sincer cu simpaticul Cosmin Seleși! Editorial Fuego! Super-CD Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 884: editorial Fuego, interviu brutal de sincer cu Cosmin Seleși! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus un super-CD emoționant al îndrăgitului Fuego! Numai cu revista TAIFASURI 884!
26.05.2022 | 11:49
Revista Taifasuri 884 Interviu brutal de sincer cu simpaticul Cosmin Selesi Editorial Fuego SuperCD Fuego Secrete de vedete retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 884: editorial Fuego, interviu brutal de sincer cu Cosmin Seleși! Vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus un super-CD emoționant al îndrăgitului Fuego! Numai cu revista TAIFASURI 884!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un CD emoționant al îndrăgitului FUEGO! Numai cu revista TAIFASURI 884!

A apărut revista TAIFASURI 884! Interviu brutal… de sincer cu simpaticul Cosmin Seleși! Plus editorial Fuego! Plus CD Fuego! Plus secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-mesaj „Lăsați-ne muzica!” al lui FUEGO din revista TAIFASURI 884.

„Se tot vorbește zilele astea despre implicare politicii în muzică, despre Eurovision și despre cum ar trebui ca oamenii să perceapă un anumit act artistic.

Pentru mine, un slujitor al muzicii din copilărie, povestea este foarte simplă și nu are neapărat nevoie de analize alambicate. Muzica nu coexistă cu mârșăvii politice. Nu intră la capitolul «impuse» și nici nu poate fi băgată oamenilor pe gât, dacă acestora nu le place.

Muzica e o senzație, indiferent de genul ei. Este divertisment la un loc cu liniște, bucurie și mesaj. Cel de pe urmă, mesajul, cred eu, este cel mai important, pentru că…”

De ce este mesajul transmis de muzică „cel mai important” pentru FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 884 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 26 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 884

  • Un interviu brutal de sincer cu un artist complet, simpaticul Cosmin Seleși! Care spune că râde și la glumele… pe seama lui! Prezent în teatru, în film, la televiziune, dar și în muzică, unde, alături de formația sa, „învie” melodii celebre românești, peste care s-a așternut praful timpului. Mai multe, mult mai multe despre Cosmin Seleși aflați numai din revista TAIFASURI 884!

coperta 1 revista Taifasuri 884

  • Benzile desenate au fost, mai sunt și vor mai fi bucuria copiilor. Dar nu numai! Tuturor ne plac „poveștile desenate”. Aflați din revista TAIFASURI 884 care este istoria benzilor desenate în România, de la apariție, în 1891!, trecând prin perioada comunistă, până în zilele noastre. Amintiri… uitate, într-un amplu și foarte bine documentat articol!
  • Pandemia a trecut, consecințele ei nu! Cum se manifestă sindromul post-COVID-19, cum poate devasta realmente organismul, pe termen lung, aflați din revista TAIFASURI 884!
  • Orientarea… casei și a mobilierului din ea determină sănătatea și starea de bine. De ce, cum și ce ar trebui să reorientați în căminul dumneavoastră, aflați din revista TAIFASURI 884!
  • Știți ce floare, superbă și ca aspect, dar și ca parfum, a fost propusă ca „floarea națională a României”? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 884!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete senzaționale din… Cambodgia, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 884!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 884 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 26 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un super-CD emoționant marca inconfundabilă FUEGO! Refrene nemuritoare cu FUEGO! Numai cu revista TAIFASURI 884!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un super-CD profund emoționant, marca inconfundabilă FUEGO. Refrene nemuritoare cu FUEGO!

Nu ratați un CD de suflet pentru toate sufletele, în spiritul „inimos- caracteristic” al îndrăgitului FUEGO! Atenție, tiraj limitat!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 884! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Audiție plăcută!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 884!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat, nici acum, când începe a patra rundă de imunizare!!!, contra COVID-19 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai lovește, totuși, ciudatul coronavirus SARS-CoV-2, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT