Life

A apărut revista Taifasuri 890! Interviu de vocație și credință cu „Paznicul dorințelor” de la „Biserica Îngerilor”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 890: editorial Fuego, interviu impresionant de vocație și credință cu „Paznicul dorințelor” de la „Biserica Îngerilor”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!
07.07.2022 | 09:02
A aparut revista Taifasuri 890 Interviu de vocatie si credinta cu Paznicul dorintelor de la Biserica Ingerilor Editorial Fuego Secrete de vedete retete horoscop
A apărut revista Taifasuri 890! Interviu de vocație și credință cu „Paznicul dorințelor” de la „Biserica Îngerilor”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu anunțul unui nou concurs! Numai în revista TAIFASURI 890!

A apărut revista TAIFASURI 890! Interviu de vocație și credință cu „Paznicul dorințelor” de la „Biserica Îngerilor”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 890 despre lumea lui, a dumneavoastră, a noastră. În care „Totul este relativ”!

„Îmi place, de multe ori, să privesc lumea și oamenii prin ochii altora. Să văd reprezentări și interpretări așa cum le gândesc sau le simt alții. E un exercițiu pe care vi-l recomand și care te ajută să înțelegi diversitatea, să distingi altfel sufletele și chiar să ai reprezentări diferite asupra unor locuri și fapte.

Până la urmă, nimic nu are statut de certitudine și poate fi reconsiderat, în funcție de cum simte fiecare. Firește că e cale lungă de la asta până la a judeca și a pune ștampile, până la a arunca cu vorbe mai puțin fericite în fapte și în persoane, doar pentru că tu ai impresia, în sinea ta, că deții un adevăr absolut și că nimeni nu mai este pe lume ca tine. Nimic mai fals. Să știți că nu suntem de neînlocuit. Nimeni nu este!”

Cum vede FUEGO lumea, oamenii, relațiile inter-umane, cum se vede pe sine în acest „malaxor”, aflați numai din editorialul său din numărul 890 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 7 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 890

  • Un interviu impresionant, de vocație și credință curată, profundă și nestrămutată în Dumnezeu cu părintele Emilian Prodan, „Paznicul dorințelor” de la „Biserica Îngerilor”. Biserica „Sfânta Maria” din Voluntari, locul sfânt unde se spune că se rezolvă orice problemă sufletească, trupească și financiară. Descoperiți o ctitorie unică, un colț de Rai, în exclusivitate în revista TAIFASURI 890!

coperta revista Taifasuri 890

  • Surprinzătoarele semne subtile ale progresiei cumplitei maladii Alzheimer! Cum puteți detectat din timp indiciile, detaliile care anunță teribila boală de care suferă una din 20 de persoane în vârstă de peste 65 de ani din lume, aflați din revista TAIFASURI 890!
  • Dezvoltarea personală ne interesează pe toți. Orice schimbare în viața noastră începe cu noi. „Acum” este cea mai bună zi să începeți! Aflați cum, în amănunt, de la o femeie frumoasă, cu doi copii frumoși, cu un soț frumos, cu o viață frumoasă, pe care și-a construit-o pas cu pas, life coach Cătălina Tăgârță. „Secretele” ei, numai în revista TAIFASURI 890!
  • Știți ce este „glampingul”? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 890! Și o să puteți să vă reîncărcați „bateriile” sufletești și trupești în mijlocul naturii „altfel”. Nu mai lăsați să treacă niciun week-end fără „glamping”!
  • Ce haine poartă copiii în 2022, aflați numai din revista TAIFASURI 890! Nu uitați, nu ignorați adevărul verificat că stilul începe de la vârste mici!
  • Staruri care au adoptat animalele cu care au filmat! De la Audrey Hepburn și și Elisabeth Taylor la Robert Redford și Viggo Mortensen. Povești adevărate și impresionante în revista TAIFASURI 890!
  • Detalii uimitoare din „spatele” celor mai impozante statui ale lumii, detalii cutremurătoare din „spatele” condamnărilor la moarte, și execuțiilor!, din SUA, detalii din „spatele” săpunurilor din uleiuri și unturi naturale, cu aspect de… prăjituri, detalii din „spatele” primului Festival al Plantelor Medicinale din România, toate acestea numai în revista TAIFASURI 890!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete răcoritoare de sorbet, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 890!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 890 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 7 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 890!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod sau nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai lovește, totuși, ciudatul COVID-19, sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT