Life

Revista Taifasuri 900! Amintiri inedite despre „Regii comediei românești”: Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila. Editorial Fuego! CD pentru… istorie!

Exclusiv în revista TAIFASURI 900: editorial Fuego, amintiri cu „Regii comediei românești”: Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila. CD pentru istorie!
15.09.2022 | 11:01
Revista Taifasuri 900 Amintiri inedite despre Regii comediei romanesti Nicu Constantin Dem Radulescu si Stefan MihailescuBraila Editorial Fuego CD pentru istorie
Revista Taifasuri 900! Amintiri inedite despre „Regii comediei românești”: Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila. Editorial Fuego! CD pentru... istorie!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu 6 pagini despre trei „regi ai comediie românești”: Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Plus un super CD pentru… istorie! Numai cu revista TAIFASURI 900! Număr aniversar, 900, în drum spre… 1.000!

A apărut revista TAIFASURI 900! Amintiri inedite despre „Regii comediei românești”: Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila. CD pentru… istorie! Editorial Fuego!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 900, în care face un apel de suflet: „Nu lovi cu vorba!”.

„De ce oare s-au înrăutățit oamenii așa tare? E un sentiment pe care nu-l cunosc și pe care, la modul cel mai sincer, nu-l justific în vreun fel anume. Pot înțelege invidia, ranchiuna, dar răutatea gratuită este peste puterea mea de înțelegere. Eu sunt un om calm și pașnic și nu mă aprind pentru nimic în lumea asta, decât atunci când sunt tare afectat.
Mă doare tare când văd că unele specimene de prin jurul nostru au o doză crescută de insensibilitate, de voită dușmănie, de cruntă și disperată dorință de a face rău, de a lovi cu vorbe. Eu sunt călit. Mă lovesc zilnic de asta, dar am învățat în timp, deși e nedrept, că…”

Ce a învățat FUEGO din suișurile și coborâșurile carierei sale de 28 de ani despre efectul negativ al vorbelor rele aruncate fără niciun motiv, aflați numai din editorialul său din numărul 900 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 15 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite și incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 900

  • Nu mai puțin de 6 pagini de amintiri inedite cu trei „Regi ai comediei” românești”, legați în nemurire de „săptămâna neagră” (nu în același an!) în care au plecat toți să ducă umorul unei lumi mai bune… Nicu Constantin, Dem Rădulescu și Ștefan Mihăilescu-Brăila vi se dezvăluie prin memoria unor apropiați, cu momente inedite din cariera lor prodigioasă, în exclusivitate în revista TAIFASURI 900!

coperta 1 a revistei Taifasuri 900

  • Editorial profund emoționant Andrei Dicu despre dispariția monumentului național britanic Elisabeta a II-a, „Regina care  apus căpăstru uriașilor”. Lacrimi peste amintiri în revista TAIFASURI 900
  • Ați auzit de cimpoiul cu cap de… capră?! Dacă nu, aflați ce este în exclusivitate din revista TAIFASURI 900! De la ultimul făuritor de cimpoaie din Vrancea. „Nu mai există așa ceva în toată țara”, spune acesta. Ce au spus scoțienii despre cimpoiul cu trofeu din cap de capră aflați numai din revista TAIFASURI 900!
  • Ce este „detoxifierea sufletească”, ce dispozitive vă pot ajuta la îngrijirea corectă a plantelor din casă, importanța surselor de lumină în interiorul și exteriorul locuinței, uimitoarele călătorii de mii de kilometri ale păsărilor, „culisele” unei relații benefice dintre elevi și profesori, când trebuie restricționate… tratamentele stomatologice – sunt numai alte câteva subiecte pe care le găsiți numai în revista TAIFASURI 900!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete cu cel mai bun înlocuitor pentru drojdie, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 900!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul aniversar 900 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Atenție! Nu ratați un CD pentru… istorie! Șlagăre nemuritoare, numai cu revista TAIFASURI 900!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD pentru… istorie! Fără nicio exagerare!

Șlagăre nemuritoare cu nemuritorii Mihaela Runceanu, Mihai Constantinescu, Ștefan Bănică, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu și mulți alții. Numai cu revista TAIFASURI 900! Tiraj limitat!

CD Slagare nemuritoare cu revista Taifasuri 900
Șlagăre nemuritoare cu artiști nemuritori! Numai cu revista TAIFASURI 900!

Atenție! Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 900. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Concurs nou, ce trebuie să faceți ca să nu ratați șansa unor câștiguri de vis!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Cum, când, ce premii vă așteaptă, despre ce este vorba, aflaț din revista TAIFASURI 900!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT