Life

Revista Taifasuri 901! Viața de roman a unui… „Motan”! Super-interviu cu Denis The Motans de la „Vocea României”! Editorial Fuego! Concurs, horoscop!

Exclusiv în revista TAIFASURI 901: Viața de roman a unui... „Motan”: super-interviu cu Denis The Motans de la „Vocea României”! Editorial Fuego! Horoscop, concurs nou!
22.09.2022 | 10:14
Revista Taifasuri 901 Viata de roman a unui Motan Superinterviu cu Denis The Motans de la Vocea Romaniei Editorial Fuego Concurs horoscop
Revista Taifasuri 901! Viața de roman a unui... „Motan” super-interviu cu Denis The Motans de la „Vocea României”! Editorial Fuego! Concurs, rețete, horoscop!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs! Le găsești pe toate numai în revista TAIFASURI 901! La toate chioșcurile de difuzare a presei din 22 septembrie!

A apărut revista TAIFASURI 901! Cu viața de roman a unui… „Motan”! Super-interviu cu Denis „The Motans” de la „Vocea României”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop! Concurs nou!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 901, în care îndrăgitul artist face… confesiuni! „Cu sufletul pe scena vieții” se dezvăluie FUEGO admiratorilor săi numai în revista TAIFASURI 901, „pe tarabe” din 22 septembrie.

„Am lansat de ziua mea, pe 23 august, o carte specială, alături de editura Bookzone. Se numește «Confesiuni – Cu sufletul pe scena vieții». Ei bine, cartea aceasta este despre sufletul meu, o autobiografie a simțirilor mele, a convingerilor și principiilor mele, nu neapărat a vieții.

Nu aduc nimic de cancan în ea, nu-mi etalez episoade picante, ci pur și simplu expun bucuriile și tristețile, gândurile din ani și crezurile la care țin și pentru care lupt în permanență, de la dragostea de țară, la simbolurile Crăciunului, până la istorii despre bunul simț, despre iubire, modestie, viață, societate. Dincolo de acestea, veți cunoaște…”

Ce veți cunoaște din cartea sa „Confesiuni – Cu sufletul pe scena vieții” aflați numai din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 901 din 22 septembrie!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante mai puteți citi în revista TAIFASURI 901

  • Super-interviu cu Denis The Motans! Cum a ajuns muncitorul dintr-o fabrică de cărămidă din Republica Moldova, chelnerul din Moscova, specialistul în marketing Denis Roabeș (știați numele lui din buletin?) antrenor la „Vocea României” de la Pro TV, ce a visat aproape… 7 ani, cum a ales numele trupei, ce i-a lipsit cel mai mult în copilărie și multe, multe altele din viața ca un scenariu de film, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 901!
coperta 1 revista Taifasuri 901
Viața de roman a unui… „Motan”! În exclusivitate în revista TAIFASURI 901!
  • Știm toți că vedetele de film fac totul pentru a intra cât mai convingător „în rol”. Împingându-și deseori corpul peste limitele uzualului de zi cu zi. În revista TAIFASURI 901 găsiți amănunte despre cele mai spectaculoase transformări extreme pentru roluri memorabile ale unor staruri ca Natalie Portman, Charlize Theron, Anne Hathaway, Demi Moore, Emma Stone, Tom Hanks, Matthew McConaughey, Jake Gyllenhaal sau Ryan Gosling.
  • De 3000 de ani alături de oameni, câinii Corgi, „câinii Reginei Elisabeta a II-a”, au devenit un fenomen mondial grație legăturii cu monarhia britanică. Și în special cu simbolul acesteia, marea Regină Elisabeta a II-a, plecată recent într-o lume mai bună și mai dreaptă… Citiți în revista TAIFASURI 901 totul despre rasa canină „regală”, de la origini la timpul scurt în care pot învăța să înțeleagă omul.
  • Știți ce este „Sindromul Stendhal”? Cunoscut și sub numele de „Sindromul Florența”. Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 901 ce trebuie să faceți ca să nu… leșinați în fața… tablourilor!
  • Produsele pe bază de… insecte, viitorul alimentar al omenirii? Hrană pentru miliarde de pământeni? Aflați din revista TAIFASURI 901 care sunt argumentele cu care… sar greierii și lăcustele în farfuriile noastre!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete rafinate cu carne de… porumbel! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 901!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 901 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 901!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
”Cea mai curajoasă”: ce a făcut o rusoaică, după moartea lui Aleksei Navalnîi
”Cea mai curajoasă”: ce a făcut o rusoaică, după moartea lui Aleksei Navalnîi
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul...
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul clar către Kiev
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep...
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
O tânără care lucrează într-unul dintre cele mai grele domenii câştigă 100.000 de...
O tânără care lucrează într-unul dintre cele mai grele domenii câştigă 100.000 de lire pe an. Călătoreşte în toată lumea
Ce oponenţi i-au mai rămas lui Vladimir Putin după moartea lui Aleksei Navalnîi?
Ce oponenţi i-au mai rămas lui Vladimir Putin după moartea lui Aleksei Navalnîi?
Povestea familiei care a construit o casă modernă din baloți de paie: „Soba...
Povestea familiei care a construit o casă modernă din baloți de paie: „Soba ajută la încălzirea întregii locuințe” FOTO
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Anunțul momentului despre Iancu Sterp la Survivor All Stars. Cum primește mâncare pe...
Anunțul momentului despre Iancu Sterp la Survivor All Stars. Cum primește mâncare pe ascuns și ce riscă Războinicul
Dilemă mare. Miliardarul care nu mai știe ce să facă cu banii
Dilemă mare. Miliardarul care nu mai știe ce să facă cu banii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Florin Ristei a ajuns la spital, după separarea de Naomi. Despărțirea l-a măcinat...
Florin Ristei a ajuns la spital, după separarea de Naomi. Despărțirea l-a măcinat până a fost dus la urgențe. ''Era să moară, acum și-a revenit''
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E...
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E un partid nou”
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi...
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi care vor trăi o primăvară ca-n filme