Life

A apărut revista Taifasuri 903! Ultimul interviu cu Alexandru Arșinel… În bucătărie cu Gheorg și Cătălina, matinalii de la Etno TV! Editorial Fuego!

Exclusiv în TAIFASURI 903: editorial Fuego, în bucătărie cu Gheorg și Cătălina, matinalii de la Etno TV, un ultim interviu al lui Alexandru Arșinel, rețete, horoscop, concurs!
07.10.2022 | 12:34
A aparut revista Taifasuri 903 Ultimul interviu cu Alexandru Arsinel In bucatarie cu Gheorg si Catalina matinalii de la Etno TV Editorial Fuego
Revista Taifasuri 903! Ultimul interviu cu Alexandru Arșinel... În bucătărie cu Gheorg și Cătălina, matinalii de la Etno TV! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu un ultim interviu al regretatului Alexandru Arșinel, cu un super-interviu cu matinalii de la Etno TV, Gheorg și Cătălina Anamaria Botoșineanu, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Numai în revista TAIFASURI 903!

A apărut revista TAIFASURI 903! Interviu cu… veselie în bucătărie: Gheorg și Cătălina, matinalii de la Etno TV! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează deja tradiționala și mult apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 903 despre regretatul actor Alexandru Arșinel, pe care l-a cunoscut foarte, cu care a fost deseori pe scenă, cu care a filmat momente memorabile la TV, pe care l-a avut invitat de multe ori în emisiunile ale…

„Ni se duc legendele. Rămân amintiri, rămâne în urmă imaginea unor ani de aur, a unor clipe în care am fost cumva „complici”, noi și ei, marii oameni care ne-au sădit în suflete emoții.

Nu e foarte simplu să-ți alegi cuvintele atunci când pleacă oameni. S-a dus și maestrul Arșinel și împreună cu el, o eră, un cuplu de legendă, o tăinuire întreagă a unor bucurii.

Alexandru Arșinel n-a fost doar pentru el, n-a fost un simplu actor, cu meserie pe ștatul de plată. A fost…”

Ce a fost maestrul Alexandru Arșinel, pentru FUEGO, pentru spectatori, pentru teatrul românesc, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 903 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 6 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 903. Numai o mică parte dintre ele…

  • Mare „Veselie în bucătărie” cu celebrul Gheorg Vitan și mereu frumoasa Cătălina Anamaria Botoșineanu! Interviu „la dublu” cu matinalii de la Etno TV! „Musafirii” dumneavoastră de luni până vineri, între orele 8:00 și 11:00! Aspecte inedite din viața lor, cum au ajuns împreună… la Etno TV, ce surprize vă pregătesc aflați numai din revista TAIFASURI 903!
coperta 1 revista Taifasuri 903
Între lacrimi de tristețe și lacrimi de râs cu revista TAIFASURI 903!
  • Ultimul interviu din revista TAIFASURI al marelui actor plecat să ducă arta sa pe scena divină din Ceruri, maestrul bunei dispoziții Alexandru Arșinel… Amintiri, regrete, lacrimi și emoții în revista TAIFASURI 903!
  • Uluitoarele performanțe sportive ale Seniorilor! Reușite incredibile ale unor oameni fenomenali pentru care vârsta este doar un număr! Pe rotile la… 86 de ani, pe Everest a treia oară la… 80 de ani, învingător al naturii în cea mai dură competiție din lume, teribilul Badwater Ultramarathon din California, SUA la… 70 de ani! Plus alte și alte minuni ale unor Seniori excepționali, aflați-le numai din revista TAIFASURI 903!
  • Remarcabile recorduri ale prietenilor noștri necuvântători, înregistrate în Guinnes Book of Records! Pisici, câini, iepurași, dar și… crocodili de excepție – aflați-le poveștile incredibile numai din revista TAIFASURI 903!
  • Banchetele medievale, strașnicele petreceri din timpuri demult trecute, între desfătare și… segregație socială! Ce mâncau și ce beau nobilii, clericii, cavalerii, soldații, cu ce trebuiau să se mulțumească păturile inferioare, de la slujitori la țăranii legați de moșie, aflați numai din revista TAIFASURI 903!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete de… aur cu șofran! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 903!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 903 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 6 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și, pe lângă lectura captivantă despre secrete de vedete, rețete medicale, naturiste, culinare, horoscop 2022, sfaturi de la specialiști în diferite domenii, puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT