Life

Revista Taifasuri 905! Povestea impresionantă, veselă și tristă, a marii artiste Anda Călugăreanu! Editorial Fuego! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 905: editorial Fuego, secrete de vedete, rețete inedite, horoscop 2022, concurs! Povestea impresionantă a marii artiste care a fost Anda Călugăreanu!
20.10.2022 | 11:21
Revista Taifasuri 905 Povestea impresionanta vesela si trista a marii artiste Anda Calugareanu Editorial Fuego Retete horoscop 2022 concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 905: editorial Fuego, secrete de vedete, rețete inedite, horoscop 2022, concurs! Povestea impresionantă a marii artiste care a fost Anda Călugăreanu!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu povestea impresionantă, veselă și tristă, a marii artiste Anda Călugăreanu, cu secrete de vedete, cu noi rețete inedite, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Numai în revista TAIFASURI 905!

Revista Taifasuri 905! Povestea impresionantă, veselă și tristă, a marii artiste Anda Călugăreanu! Editorial Fuego! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează deja tradiționala și mult apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 905 despre… „Războinica luminii”!

„Există intelectuali, oameni cu har al vorbirii și cu inteligență, care nu epatează și care, invers proporțional cu măreția lor, afișează modestie, altruism, devenind inspirație pentru cei din jurul lor.

De la astfel de personalități avem cu toții ceva de învățat și ele sunt cele care ar trebui să devină modele pentru generații întregi. Dar uite că nu-și doresc neapărat asta, iar societatea face în așa fel încât devin personalități de nișă, când ar trebui să fie pentru mase întregi. O astfel de personalitate, eu am numit-o «Războinica luminii», este…”

Cine este „Războinica luminii” aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 905 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 20 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 905. Numai o mică parte dintre ele…

  • Povestea impresionantă, deopotrivă veselă și tristă, a marii artiste care a fost mereu tânăra Anda Călugăreanu. Cum a ajuns una dintre cele mai iubite vedete din România, cu ce alte mari nume ale scenei a încântat milioanele de admiratori, de ce i s-a frânt destinul în plină carieră strălucitoare, aflați din revista TAIFASURI 905!
coperta 1 a revistei Taifasuri 905
Nu ratați revista Taifasuri 905, acum la toate punctele de difuzare a presei! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!
  • Cum a fost celebrat centenarul încoronării Regelui Ferdinand I și al Reginei Maria, locul ales în premieră absolută, particularități inedite ale coroanelor purtate acum 100 de ani pentru prima dată și alte „culise” ale marelui eveniment din 15 octombrie 1922, aflați numai din revista TAIFASURI 905!
  • Idei practice și inedite pentru a vă „îmbrăca” ferestrele, pe interior și pe exterior, pentru a vă proteja intimitatea și a pentru a vă odihni cât mai bine în „lumea” dumneavoastră, aflați de la arhitecta Oana Boghiu, „om de bază” la cunoscuta emisiune „Visuri la cheie” de la Pro TV! Interviu exclusiv în revista TAIFASURI 905!
  • Caracteristicile unice care diferențiază eclipsele de soare, diferite ca… amprentele unui om, dezvăluite de un „vânător de eclipse” cu nu mai puțin de 13 expediții pe toate meridianele lumii pentru a fi martor la aceste rare fenomene astrologice, citiți în revista TAIFASURI 905!
  • Un nou tratament împotriva acumulării de grăsime la… femei, marile trenduri de wellness ale anului 2022, ce beneficii are noua terapie cu… aer de stup, care sunt semnele și efectele deshidratării, cum va fi detectată de timpuriu teribila boală Parkinson, cum să faceți față persoanelor cu mentalități diferite, când atacă mai des… rechinii, aflați numai din revista TAIFASURI 905!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS horoscop 2022PLUS rețete delicioase cu… castane, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 905!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 905 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI !

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 905!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudata pandemie de COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu,...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum de baie
Au plâns toți: Ibrahimovic s-a retras din fotbal! Fanii adverși i-au întrerupt discursul,...
Au plâns toți: Ibrahimovic s-a retras din fotbal! Fanii adverși i-au întrerupt discursul, dar au regretat imediat
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de...
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nicio şansă: a murit pe loc
Marele regret al lui Cristi Borcea. Motivul uluitor din cauza căruia a trecut...
Marele regret al lui Cristi Borcea. Motivul uluitor din cauza căruia a trecut prin două divorţuri şi risca să îşi piardă viaţa
Boala TERIBILĂ de care suferă Adrian Despot. 'Se uita lumea la mine pe...
Boala TERIBILĂ de care suferă Adrian Despot. 'Se uita lumea la mine pe stradă!'
Cosmin Olăroiu vorbește deschis despre problemele din fotbalul românesc. Dezvăluie cum sunt selectați...
Cosmin Olăroiu vorbește deschis despre problemele din fotbalul românesc. Dezvăluie cum sunt selectați jucătorii la Națională
Șoc la Palatul Buckingham! O bucureșteancă l-a dat în judecată pe Regele Charles....
Șoc la Palatul Buckingham! O bucureșteancă l-a dat în judecată pe Regele Charles. Ce a cerut instanței
Etnic român din Cernăuți, întors de pe front după 14 luni: „E șocant...
Etnic român din Cernăuți, întors de pe front după 14 luni: „E șocant când vezi cum, într-o secundă, un om sănătos a rămas fără picior”
După ce s-a pocăit, Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri. Super ideea...
După ce s-a pocăit, Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri. Super ideea care îi aduce bani grei în buzunare. Produsele ei, deși nu sunt ieftine, se vând ca pâinea caldă!
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Vine urgia în România! 14 județe sunt vizate de potop
Vine urgia în România! 14 județe sunt vizate de potop
PUTIN a dat ORDIN! SE TERMINĂ pe 20 iunie! Anunțul venit azi, 5...
PUTIN a dat ORDIN! SE TERMINĂ pe 20 iunie! Anunțul venit azi, 5 iunie
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!