Life

Revista Taifasuri 906! Mândrul moroșan Gheorghe Turda dezvăluie cumpenele grele din viața sa! Editorial Fuego! CD de suflet cu Gabriel Dorobanțu!

Exclusiv în revista TAIFASURI 906: editorial Fuego, interviu dur despre marile cumpene din viața sa cu Gheorghe Turda, CD de suflet cu Gabriel Dorobanțu, rețete, horoscop, concurs!
27.10.2022 | 10:35
Revista Taifasuri 906 Mandrul morosan Gheorghe Turda dezvaluie cumpenele grele din viata sa Editorial Fuego CD de suflet cu Gabriel Dorobantu
A apărut revista TAIFASURI 906! Mândrul moroșan Gheorghe Turda dezvăluie cumpenele grele din viața sa! Editorial Fuego! CD de suflet cu Gabriel Dorobanțu! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu un interviu dur în care mândrul moroșan Gheorghe Turda dezvăluie cumpenele grele care i-au marcat viața… Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Plus un super CD pe sufletul tuturor românilor cu îndrăgitul Gabriel Dorobanțu ! Numai cu revista TAIFASURI 906!

A apărut revista TAIFASURI 906! Mândrul moroșan Gheorghe Turda dezvăluie cumpenele grele din viața sa! Editorial Fuego! CD de suflet cu Gabriel Dorobanțu! Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 906, despre gala aniversară a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de a 55-a ediție, care s-a desfășurat la Târgoviște.

„Țara asta a noastră e un cumul de împrumuturi, influențe și mult zgomot pentru nimic. Totuși, dincolo de toate acestea, are și câteva puncte unice, admirabile, care ne pot face mândri și care sunt parte din patrimoniul universal, aș spune eu, prin profunzime, stil și esență.

Unul este folclorul românesc, variat, complex, cu rădăcini adânci și autentice, iar cea de a doua este romanța, singurul stil muzical cult care se regăsește doar la noi și care are corespondent diferit în mai multe țări europene, dar nicăieri atât de melodios, de cald, cu mesaj puternic.

Eu alătur romanța celor care cred în poezie și frumos, celor care știu să asculte. Romanța este muzica sufletului, este forma prin care poezia prinde glas și muzica capătă sens deplin al simplității cuvântului.

Săptămâna trecută, la Târgoviște, a avut loc gala aniversară a Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ajuns la cea de a 55-a ediție. A fost…”

Cum a fost la superba sărbătorire a romanței, marcă unică a sufletului românesc, aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 906 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 27 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 906. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Fălos ca orice moroșan, îndrăgitul Gheorghe Turda dezvăluie într-un interviu dur din revista TAIFASURI 906 marile cumpene, aproape de… moarte, ce i-au marcat, dureros sau… fericit, viața. Și cariera. Care putea fi pe scena operei, dar… aflați din revista TAIFASURI 906 de ce s-a împlinit în neasemuitul folclor neaoș!
coperta 1 revista Taifasurii 906
Nu ratați o lectură fascinantă cu revista TAIFASURI 906! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu o citiți!
  • Totul despre primul film artistic de lung metraj despre cel mai mare muzician al neamului românesc, George Enescu, de la distribuție la locurile unde s-a „tras”, aflați numai din revista TAIFASURI 906! Direct de la regizorul Toma Enache! Interviu exclusiv!
  • Mare atenție: plictiseala poate duce la gânduri de suicid! Aflați cum să evitați o astfel de primejdie din revista TAIFASURI 906! Care vă oferă sfaturile profesionale ale unui cunoscut psiholog. Nu vă lăsați… plictisiți și citiți revista TAIFASURI 906!
  • Știați că prieteniile dintre animale sunt similare cu cele dintre oameni? Legături uimitoare, surprinzător de profunde, dezvoltă nu numai cimpanzeii, lupii sau delfinii, dar, neașteptat, și… Aflați din revista TAIFASURI 906 ce specii la care nu v-ați fi așteptat au… „viață socială”!
  • Vedete care au fost închise după gratiile pușcăriilor din cauza evaziunii fiscale, cum să vă faceți un gel odorizant pentru casă acasă, surprinzătoarea temă „Fecioara Maria citind” în pictura medievală, alimentația care menține libidoul la menopauză, trendurile deceniului în manichiură sunt alte subiecte pe care le puteți citi în revista TAIFASURI 906!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete exotice cu dovleac nu numai pentru Halloween, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 906!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 906 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un CD de suflet al îndrăgitului Gabriel Dorobanțu! „Hai, vino iar în gara noastră mică!”, în exclusivitate cu revista TAIFASURI 906!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD cu melodii care vă vor mângâia sufletul, cântate de cunoscutului interpret al muzicii noastre adevărate Gabriel Dorobanțu!

Haideți „în gara noastră mică”! Gara unor vremuri de altădată, „în funcțiune” oricând pentru trenul amintirilor! Numai cu revista TAIFASURI 906! Tiraj limitat!

Atenție! Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 906. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 906!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT