Life

Revista Taifasuri 907! Incredibilele poezii-premoniții ale marelui Poet Adrian Păunescu despre pandemie și război, scrise acum 50 de ani! Editorial Fuego! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 907! Interviu Andrei Păunescu: poeziile-premoniții ale lui Adrian Păunescu despre pandemie și război! Editorial Fuego, rețete, horoscop 2022, concurs!
03.11.2022 | 10:10
Revista Taifasuri 907 Incredibilele poeziipremonitii ale marelui Poet Adrian Paunescu despre pandemie si razboi scrise acum 50 de ani Editorial Fuego Retete horoscop 2022 concurs
Revista Taifasuri 907! Incredibilele poezii-premoniții ale marelui Poet Adrian Păunescu despre pandemie și război, scrise acum 50 de ani! Editorial Fuego! Rețete, horoscop 2022, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO. Cu un interviu tulburător al lui Andrei Păunescu despre incredibilele poezii-premoniții ale marelui Poet Adrian Păunescu despre pandemie și război, scrise acum 50 de ani! Cu secrete de vedete, cu noi rețete inedite, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Numai în revista TAIFASURI 907!

Revista Taifasuri 907! Incredibilele poezii-premoniții ale marelui Poet Adrian Păunescu despre pandemie și război, scrise acum 50 de ani! Editorial Fuego! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Marele Poet Adrian Păunescu ne-a lăsat pe toți orfani de geniul său în urmă cu 12 ani. Revista TAIFASURI 907 vă oferă un interviu impresionant cu fiul acestuia, Andrei Păunescu, care duce mai departe patriotismul profund al tatălui prin spectacole gen „cenaclul Flacăra”.

ADVERTISEMENT

Este absolut tulburător cum scria Adrian Păunescu despre pandemia și războiul ce au îndoliat omenirea în ultimii ani în urma cu… 50 de ani! Citiți poeziile-premoniție „Dreptul la boală”, „Știri” sau „Zadarnica husă” în revista TAIFASURI 907!

coperta 1 Taifasuri 907
VIZIONARUL ADRIAN PĂUNESCU, poezii-premoniții de acum 50 de ani despre pandemie și război în revista TAIFASURI 907!

FUEGO scrie despre prietenia adevărată exclusiv în revista TAIFASURI 907!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează deja tradiționala și mult apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 907 despre prietenia adevărată, rară… piatră de încercare!

„Cred în prietenia dezinteresată, cred în oamenii care nu-și construiesc relații doar ca să dea bine. Cred că fiecare avem de învățat de la cel de lângă noi.

O să vă „vorbesc”, în scris, așa cum am mai făcut-o acum ceva vreme, despre prietenie așa cum o văd eu, prin prisma legăturilor pe care eu le-am trăit, le trăiesc și le-am construit în ani.

Din start vă spun că nu am foarte mulți prieteni adevărați, asta nu pentru că nu aș vrea neapărat, ci pentru că astfel de relații reale se sedimentează în timp. Prietenia este o piatră de încercare, pentru că…”

De ce estre prietenia adevărată o piatră de încercare aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 907 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 3 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 907. Numai o mică parte dintre ele…

Frumoasa actriță Ellen Pompeo, celebra „Doctor Meredith Grey” din celebrul serial american „Anatomia lui Grey” dezvăluie… anatomia succesului în carieră în revista TAIFASURI 907! Cum a ajutat-o… înaintarea în vârstă, are acum… Dar câți ani are și cum e cu vârsta aflați din revista TAIFASURI 907!

Dineurile care au schimbat istoria lumii! Geopolitică hotărâtă… la masă! De la „redesenarea” Europei la contribuția Marii Britanii la bugetul NATO! Aflați din revista TAIFASURI 907 cum s-a hotărât soarta noastră la nivel înalt, incredibil, în clinchet de furculițe și pahare!

Fotografii din… alt veac încântă privitorii cu fascinanta istorie a unui mare burg transilvănean. Care este acesta și unde puteți admira pozele, aflați numai din revista FANATIK 907!

Știți ce este sindromul „brownout”, care vă pândește la locul de muncă? Dar teleportarea prin hologramă? Care este principala cauză a herniilor? Ce boli puteți contractata de animăluțele de companie? Dar că dieta vegană atenuează durerile articulare? Aflați toate acestea, dar și alte lucruri inedite din revista TAIFASURI 907!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete delicioase de la dineurile „mărimilor”, menționate mai sus, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS horoscop 2022! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 907!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 907 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 3 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Începe un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 907!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul coronavirus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din REVISTA TAIFASURI! APARE JOIA!

ADVERTISEMENT