Life

Revista Taifasuri 910! Viața bate filmul: povestea fabuloasă a lui Colea Răutu! Editorial Fuego! CD cu Văru’ Săndel! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 910: povestea fabuloasă a vieții marelui actor Colea Răutu, editorial Fuego, rețete, horoscop 2022, concurs! Plus CD cu Văru’ Săndel!
24.11.2022 | 12:30
Revista Taifasuri 910 Viata bate filmul povestea fabuloasa a lui Colea Rautu Editorial Fuego CD cu Varu Sandel Retete horoscop 2022 concurs
Revista Taifasuri 910! Viața bate filmul povestea fabuloasă a lui Colea Răutu! Editorial Fuego! CD cu Văru’ Săndel! Rețete, horoscop 2022, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu povestea fabuloasă a vieții „de film” a marelui actor Colea Răutu. Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Cu concurs! Plus CD cu Văru’ Săndel! Numai cu revista TAIFASURI 910!

A apărut revista TAIFASURI 910! Viața bate filmul: povestea fabuloasă a lui Colea Răutu! Editorial Fuego! CD cu Văru’ Săndel! Rețete, horoscop 2022, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 910, despre calitate. Un termen devalorizat grav de vremurile ticăloase pe care le trăim…

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc de multe ori la cât de tare s-a urâțit lumea din jurul meu, la cum se pun ștampilele, la cât de ușor se aruncă cu piatra fără să te gândești că acela pe care-l lovești are și el sentimente, are ceva de apărat și poate că nu merită judecata ta aspră, pe care oricum nu ai dreptul să o faci.

Eu nu sunt lupul moralist. Nu am nici această abilitate și nici nu-mi stă în caracter să ofer soluții sau să mă bag în viețile oamenilor. Dar în schimb constat și mi-e greu să nu scriu ce mă doare, ce mă rănește! Mă doare că…”

Ce îl nemulțumește, chiar îl doare pe FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 910 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 24 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 910. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Colea Răutu a fost coșarul care „ți-a ieșit în drum” cu noroc, infamul pirat Spânu’, căpitanul de arnăuți Mamulos, căpetenia apașă Nana, banditul Grigore Maimuca, căpetenia tătară Temir Bey, turcii de vază Murad al III-lea, Iusuf Pașa sau Soliman Pașa… Și nu ar ajunge o pagină de revistă pentru a aminti toate rolurile sale în cele 70 de filme de succes în care a jucat. Cum a ajuns Colea Răutu, la 13 ani, din Limbenii Noi, Republica Moldova acum, la București și apoi din echipa de fotbal a Uzinelor Mociornița pe scenă și pe marele ecran, aflați din revista TAIFASURI 910! O viață demnă nu de un film, ci de un… serial!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 910
Nu ratați o lectură fascinantă cu revista TAIFASURI 910!
  • Cum să vă faceți buze mai voluminoase… acasă! Frumusețe la îndemâna tuturor doamnelor și domnișoarelor! Tratamente simple, comode și, în special, eficiente, cu produse majoritar naturiste, în liniștea căminului propriu, vă dezvăluie revista TAIFASURI 910!
  • Cum puteți pregăti ulei presat la rece tot… acasă! TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută în aceste vremuri din ce în ce mai „scumpe”, la propriu, nu la figurat. Găsiți în revista TAIFASURI 910 tot ce vă trebuie și cum să faceți ca să vă asigurați necesarul de ulei, totul la… domiciliu!
  • Cine sunt milionarii din filmele… de pe YouTube! Ce au făcut, ce fac în continuare, neîntrerupt, zi de zi, noapte de noapte ca să-și câștige și, mai ales, să-și păstreze și să-și „înmulțească” abonații, aflați din revista TAIFASURI 910!
  • Știți care sunt avantajele angajării unui antrenor de… dating? Sau cât contează prima impresie pentru o a doua întâlnire și împlinirea relației? Știați că inteligența artificială a rupt barierele dintre specii și „vorbește” cu animalele? Ați văzut cum arată oițele… „păpușă” – „Baby doll”, adevărate „jucării” vii, delicioase și utile? Aflați toate acestea din revista TAIFASURI 910!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete din toată inima pentru… diferite feluri de gătit… inimă, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 910!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 910 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 24 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD de tot… râsul în hohote cu Văru’ Săndel! În exclusivitate cu revista TAIFASURI 910!

NUMAI împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un CD care să vă facă să râdeți în hohote cu Văru’ Săndel. UN CD vesel ca și Văru’ Săndel. Un CD pentru descrețirea frunților în timpuri cu frunți încruntate.

Vreți să mai uitați de necazuri? Foarte simplu, cumpărați revista TAIFASURI 910 cu CD-ul lu’ Văru’ Săndel! Atenție: tiraj limitat!

Și încă o dată atenție! Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 910. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT