Life

Revista Taifasuri 911, de Ziua Națională a României! Cum l-a făcut Mihai Mărgineanu pe Ardiles hoțul simpatic din Las Fierbinți! Editorial național Fuego!

Exclusiv în revista TAIFASURI 911: Interviu savuros cu Mihai Mărgineanu, alias Ardiles, hoțul simpatic din „Las Fierbinți”, editorial național Fuego de Ziua Națională a României!
01.12.2022 | 10:12
Revista Taifasuri 911 de Ziua Nationala a Romaniei Cum la facut Mihai Margineanu pe Ardiles hotul simpatic din Las Fierbinti Editorial national Fuego
Revista Taifasuri 911, de Ziua Națională a României! Cum l-a făcut Mihai Mărgineanu pe Ardiles hoțul simpatic din Las Fierbinți! Editorial național Fuego!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! De Ziua Națională a României, 1 Decembrie! Cu un nou editorial FUEGO! Național și emoționant! Cu un interviu savuros al lui Mihai Mărgineanu despre cum l-a făcut simpatic pe Ardiles, hoțul din Las Fierbinți! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Cu condițiile noului concurs! Numai în revista TAIFASURI 911!

A apărut revista TAIFASURI 911! De Ziua Națională a României! Cum l-a făcut Mihai Mărgineanu pe Ardiles hoțul simpatic din Las Fierbinți! Editorial național Fuego! Vedete, rețete, horoscop 2022, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 911, despre Ziua Națională a României, 1 Decembrie.

ADVERTISEMENT

„E Ziua Națională și, ca în fiecare an, toată lumea se întrece în declarații de dragoste, în promisiuni, în fel și fel de mândrii. De paradă și inutile pentru prea mulți…

De la televiziuni la oameni simpli, toți uită că nu e nevoie de o zi anume ca să-ți arăți respectul față de România. Iar acest respect nu constă în câteva fraze bombastice, în scurta preamărire a celor care au făcut ceva și în intonarea de imnuri patriotice pe care altminteri, toți, în restul anului, le dau uitării sau le consideră perimate.

Eu nu sunt un patriot extrem, dar lupt pentru…”

Pentru ce luptă FUEGO și cum vede patriotismul adevărat, nu de parada de 1 Decembrie, aflați numai din editorialul său din numărul 911 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 1 decembrie, Ziua Națională a României, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 911. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un interviu savuros cu Mihai Mărgineanu despre artistul din spatele hoțului simpatic Ardiles din Las Fierbinți. Cum a ajuns artist din inginer la 36 de ani, cum a făcut primii bani după 1990 din televizoare second-hand, cum a învățat să zboare, care este visul lui legat de mare și ale „culise” dintr-o viață care bate filmul, aflați din revista TAIFASURI 911!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 911
Mihai Mărgineanu, Ardiles cel mișto din Las Fierbinți, interviu savuros în revista TAIFAURI 911!
  • Strategii prin care puteți obține creșterea salarială mult dorită! Descoperiți cum să vă majorezi șansele de succes într-o negociere inconfortabilă cu șeful despre salariu din sfaturile pe care vi le oferă revista TAIFASURI 911!
  • Povestea incredibilă a bisericii ortodoxe Sfântul Nicolae din Beit Jala, Betleem, 10 km sud de Ierusalim și a peșterii pe care este clădită, în care s-a „nevoit” sfântul timp de 4 ani, cu cele 9 icoane făcătoare de minuni, citiți-o, relatată de la „locul faptei”, numai în revista TAIFASURI 911!
  • Cum a ajuns Redford, cățelușul lui „Emily” din Paris, Lily Collins, fiica celebrului Phil Collins, mai celebră decât deja celebra sa stăpână, celebritatea fiind caracteristica familiei, aflați din revista TAIFASURI 911!
  • Și dacă tot vorbim despre celebritate, aflați din revista TAIFASURI 911 cum au ajuns mari celebrități să aibă abilități formidabile în arte marțiale! Jennifer Aniston, Jessica Biel, Lucy Liu, Jessica Alba, Jason Statham sau Wesley Snipes își dezvăluie secretele în revista TAIFASURI 911!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de post pentru cardiaci, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 911!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 911 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 903!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu v-ați vaccinat nici acum și nu vreți să ieșiți din casă cât mai bântuie ciudatul virus COVID-19, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT