Life

Revista Taifasuri 913! Nașii succesului: Lavinia și Mihalis! Editorial Fuego! Carte unicat: previziunile faimoasei Carmen Harra pentru anul 2023! Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 913: super interviu cu Nașii succesului Lavinia și Mihalis, editorial Fuego, cartea de previziuni a faimoasei Carmen Harra, rețete, horoscop, concurs!
15.12.2022 | 13:44
Revista Taifasuri 913 Nasii succesului Lavinia si Mihalis Editorial Fuego Carte unicat previziunile faimoasei Carmen Harra pentru anul 2023 Retete horoscop concurs
Revista Taifasuri 913! Nașii succesului: Lavinia și Mihalis! Editorial Fuego! Carte unicat: previziunile faimoasei Carmen Harra pentru anul 2023! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu un interviu de succes cu Nașii succesului Lavinia Furtună și Mihalis Dumitrache! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop 2022! Cu condițiile noului concurs! Cu o carte unicat: „Previziunile anului 2023” a faimoasei Carmen Harra! Numai cu revista TAIFASURI 913!

A apărut revista Taifasuri 913! Nașii succesului: Lavinia și Mihalis! Editorial Fuego! Carte unicat: previziunile faimoasei Carmen Harra pentru anul 2023! Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 913, despre darul de a… dărui!

ADVERTISEMENT

„E deja vremea în care orașele, mall-urile și toate magazinele sunt pline cu oameni cu mare apetit de cumpărat, cea mai mare parte dintre ei preferând să cumpere cadouri. Minunat, spun eu! Asta pentru că «a dărui» mi se pare verbul cel mai nobil și mai special din lume.

De ce spun asta? Pentru că gestul în sine, de a oferi ceva, cuiva, este o trăsătură de caracter definitorie, pe care nu mulți o au și care trădează sensibilitate, bunătate și desigur, altruism, cel fără de care s-ar crea cel mai mare haos din lume.

Și mai e un motiv – acela că ne facem și nouă propriile bucurii atunci când dăruim ceva, orice ar fi, investind o bucată mare din sufletul nostru în sufletul celuilalt, din dorința de aduce bucurii și de a ne arăta că iubirea nu are niciun criteriu de identificare.

A dărui nu se asociază neapărat cu…”

Cu ce nu se asociază deloc darul de „a dărui”, ce înseamnă „a dărui” pentru FUEGO, ce-i place să dăruiască și cui, aflați numai din editorialul său din numărul 913 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 15 decembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 913. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Un interviu de real… succes cu Nașii succesului: Lavinia Furtună și Mihalis Dumitrache. Gazdele emisiunii „Nașii succesului”, numai la Etno TV, un adevărat… Revelion la fiecare ediție! Aflați secretele… succesului și ce surprize vă pregătesc cei doi prezentatori ai unei emisiuni pline de savoare, de voie-bună, de provocări, cu artiști unul și-unul, în exclusivitate din revista TAIFASURI 913!
  • Aflați din revista TAIFASURI 913 care sunt cele două „obiceiuri” care l-au ținut mereu în formă pe actorul muzician Jared Letto, chiar mereu în formă începând cu anii 1990! Aflați și ce rol pregătește, personajul său fiind un mare „nume” în lumea… modei!
  • Multe dintre marile vedete de la Hollywood sunt implicate în diverse acte de caritate. Aflați din revista TAIFASURI 913 ce au făcut sau ce fac Meryl Streep, Barbara Streisand, Oprah Winfrey, Mel Gibson Morgan Freeman sau Matthew McConaughey pentru semenii noștri sărmani, bătuți de soartă și de alți… oameni!
  • Tot în revista TAIFASURI 913 găsiți toate amănuntele despre elementul decorativ principal în manichiura festivă pentru mâni de poveste la acest sfârșit de an!
  • Aflați tot din revista TAIFASURI 913 cum să obțineți efectul maxim din iluminatul festiv exterior al casei de Sărbătorile hibernale! Sau cum se decorează podoabele clasice ale bradului de Crăciun cu mii de mărgeluțe! Sau ce este „aldămașul șezătorii” (nu, nu este nicio greșeală de scriere: aldămașul) la Geoagiu de Sus, pe valea Teiușului, în județul Alba! Cum se face „Cerbul de la Sticlărie”, vechi obicei de Crăciun, inedit, în satele din nordul Moldovei!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete pentru delicii tradiționale de Crăciun, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop 2022, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 913!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 913 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Numai cu revista TAIFASURI primiți cartea unicat „Previziunile anului 2023” a faimoasei Carmen Harra!

Nu ratați 96 de pagini de predicții surprinzătoare ale cunoscutei Carmen Harra despre deznodământul războiului de cotropire dus de psihopatul de la Kremlin, Vladimir Putin și Rusia teroristă în Ucraina, alegerile anticipate din țara noastră, moneda unică electronică sau salvarea omenirii pe… altă planetă!

ADVERTISEMENT

Cereți vânzătorului cartea „Previziunile anului 2023” dacă nu v-o dă împreună cu revista TAIFASURI 913! Pe coperta revistei găsiți numărul de telefon la care puteți face reclamații dacă nu primiți cartea scrisă de Carmen Harra.

carteaa „Previziunile anului 2023” de Carmen Harra
Nu ratați o carte unicat: „Previziunile anului 2023” de dr. Carmen Harra. Numai cu revista TAIFASURI!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 913!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și ciudatul virus COVID-19 mai apare când credeam că am scăpat de el, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori