Life

Revista Taifasuri 914! Povestea de… poveste a celor 5 surori Osoianu! Editorial Fuego! Cadou de Crăciun: calendar religios 2023 + 3 CD-uri! Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 914: povestea celor 5 surori Osoianu de peste Prut! Editorial Fuego! Cadou de Crăciun: calendar religios 2023 + 3 CD-uri! Rețete, horoscop, concurs!
22.12.2022 | 11:17
Revista Taifasuri 914 Povestea de poveste a celor 5 surori Osoianu Editorial Fuego Cadou de Craciun calendar religios 2023  3 CDuri Retete horoscop concurs
A apărut revista Taifasuri 914! Povestea de... poveste a celor 5 surori Osoianu de peste Prut! Editorial Fuego! Cadou de Crăciun: calendar religios 2023 + 3 CD-uri! Rețete, horoscop, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut ultimul număr din 2022 al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO! Cu povestea de… poveste a celor 5 surori Osoianu de peste Prut, care cântă și încântă! Toate 5! Cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop! Cu condițiile concursului care vă poate plăti facturile! Numai în revista TAIFASURI 914!

A apărut revista Taifasuri 914! Povestea de… poveste a celor 5 surori Osoianu de peste Prut! Editorial Fuego! Cadou de Crăciun: calendar religios 2023 + 3 CD-uri! Rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 914, despre trecerea în Anul Nou 2023.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt omul bilanțurilor. Nu-mi place să trag o linie mare și să fac o analiză despre ce am făcut sau ce am vrut să fac, cu puncte tari și puncte slabe. Cred că fiecare individ are dreptul să se lase în voia destinului, luând ca atare fiecare etapă.

Asta am învățat din pandemie și evit să trag concluzii majore. Mi se pare tare periculos să vrei să-ți planifici viața fără să te raportezi la faptul că în fiecare secundă hazardul îți poate da totul peste cap și îți poate răpi din frumusețea unui timp, din vise și speranțe.

Dar chiar și așa, iată că trecem în 2023. Bate la ușă un nou an și nu știu exact cum să-l percep. Problemele lumii sunt multe, dar dacă e să mă uit la mine, în timpul din spate, îmi dau seama că în 2022 am făcut…”

Ce a făcut FUEGO în 2022, aflați numai din editorialul său din numărul 914 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 22 decembrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 914. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

  • Povestea realmente de… poveste a celor 5 surori Osoianu, Valentina, Maria, Romela, Iulia și Ileana, de dincolo de Prut, din Moldova cea străbună. 5 inimi într-una singură! Dedicată folclorului, tradițiilor, datinilor strămoșești românești, pe care le fac cunoscute în lume. Cum, de ce, de când, aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 914!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 914
Nu ratați revista TAIFASURI 914 cu surprizele sale!
  • Vin sărbătorile din… Sărbătorile de iarnă! Aflați din revista TAIFASURI 914, cu exemplificări foto, ce coafuri fermecătoare să vă faceți ca să fiți și mai… fermecătoare, unde și cum!
  • Ponturi pentru decoruri cu stil în casa pregătită de Sfânta Sărbătoare a nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, imaginație și fantezie pentru o ambianță de basm, cu emoții și bucurii în așteptarea Anului Nou 2023. Numai în revista TAIFASURI 914!
  • Mai puteți afla din revista TAIFASURI 914 ce este sindromul omului… înțepenit, RMN-ul 3T sau Atipic Party pentru copii cu dezabilități, cum poate fi un medicament sunetul… maro sau cât de grav afectează artificiile viața păsărilor sălbatice!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de cozonac… mănăstiresc și de băuturi festive făcute acasă, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului de Crăciun, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 914!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 914 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ADVERTISEMENT

Nu ratați cadoul de Crăciun pe care îl primiți odată cu revista TAIFASURI 914: calendarul religios pentru anul 2023 plus 3 CD-uri!

Concurs nou: ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește… factura! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE! A început un nou concurs în revista TAIFASURI! Ura, ura, ura, TAIFASURI vă plătește factura! De fapt, facturile… Cum, când, ce alte premii vă mai așteaptă, despre ce este vorba, aflați numai din revista TAIFASURI 914!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și ciudatul virus COVID-19 mai apare când credeam că am scăpat de el, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia! Următoarea joi, cu următorul număr al revistei TAIFASURI este 5 ianuarie 2023.

Colectivul revistei TAIFASURI vă urează tuturor Sărbători hibernale cu sănătate maximă, iubire ca-n filme, noroc la… Loto și tot ce vă mai doriți! Iar Anul Nou 2023 să ne scape de orice fel de „boli mondiale”, inclusiv suspectul nr. 1, COVID-19, dar și de război, distrugeri și jale! LA MULȚI ANI DE… TAIFASURI ÎN PACE!

ADVERTISEMENT