Life

Revista Taifasuri 927! Vasilica Tastaman, actriță de la 14 ani. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs! Cadou exclusiv „Previziunile anului 2023”, cartea de numerologie a dr. Carmen Harra!

Revista Taifasuri 927: Povestea actriței Vasilica Tastaman. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs! Cadou exclusiv: „Previziunile anului 2023”, numerologie cu dr. Carmen Harra!
30.03.2023 | 19:08
Revista Taifasuri 927 Vasilica Tastaman actrita de la 14 ani Editorial Fuego Retete horoscop concurs Cadou exclusiv Previziunile anului 2023 cartea de numerologie a dr Carmen Harra
Revista Taifasuri 927! Vasilica Tastaman, actriță de la 14 ani. Editorial Fuego. Rețete, horoscop, concurs! Cadou exclusiv: „Previziunile anului 2023”, cartea de numerologie a dr. Carmen Harra!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 927! Povestea nefardată a actriței Vasilica Tastaman! Un nou editorial FUEGO! Secrete de vedete, noi rețete, și medicale, și culinare, „farmacia verde”, horoscop, concurs. Nu ratați posibilitatea de vă afla destinul din cartea de numerologie „Previziunile anului 2023”. Cadou exclusiv cu revista TAIFASURI 927!

A apărut revista Taifasuri 927! Povestea nefardată a actriței Vasilica Tastaman. Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Cartea de numerologie „Previziunile anului 2023”! În exclusivitate cu revista Taifasuri 927!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 927.

„Văd o acută tristețe a oamenilor din jurul meu. Văd și mă frapează înverșunarea lor, dorința de a lovi în permanență, de a se impune cu orice preț. Mă șochează cum unii au falsa impresie că libertatea este cea pe care ei o consideră un bun de nestăvilit.

Nu, dragii mei! Nimeni nu e liber. Există la un moment dat, în viața asta, niște limite de care ar trebui să ținem cont. Ar trebui să ne pese mai mult că uneori pot exista și repercusiuni din vorbele pe care le scoatem și din permanentele judecăți de valoare pe care ne place la nebunie să le emitem. Dar nu despre asta vreau să vorbesc. Ci despre…”

Despre ce scrie FUEGO în editorialul său aflați numai din numărul 927 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 30 martie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 927. Numai câteva dintr-o ofertă consistentă…

coperta 1 revista Taifasuri 927
Nu ratați revista TAIFASURI 927 că nici nu știți ce pierdeți!
  • Atenție cum, de câte ori și, mai ales, cu cine folosiți expresie „Să-ți fie rușine!”. Ce pericolele sunt ascunse în această formulare și cum să le evitați, aflați numai din revista TAIFASURI 927, de la life coach Cătălina Tăgârță!
  • Popularul actor Chris Evans, celebrul „Captain America”, are o slăbiciune înduioșătoare: iubește cu toată ființa sa… un câine! Descoperiți legătura sa specială, emoționantă, puternică, indestructibilă cu Dodger, prietenul patruped luat la o filmare dintr-o canisă și devenit „fratele” său acasă, la filmări, pe stradă, în călătorii, mereu și oriunde, numai din revista TAIFASURI 927!
  • Delectați-vă în revista TAIFASURI 927 cu cele mai impresionante muzee de bijuterii din lume. Comori impresionante care „vorbesc” de trecut. aflați unde se află brățările cu diamante ale „reginei exceselor” Maria Antoaneta a Franței, podoabele fastuoaselor rochii cu pietre prețioase ale reginei Ecaterina cea Mare a Rusiei, vestitul diamant Orlov din tezaurul Rusiei sau Coroana Imperială a Sfântului Imperiu Roman, aflați numai din revista TAIFASURI 927!
  • Știți ce sunt „Fenomenele inexplicabile ale Nordului”? Fenomenele paranormale misterioase din Norvegia, Danemarca, Letonia, Estonia sau Groenlanda? Aflați-le numai din revista TAIFASURI 927!
  • Dar de Dubai Miracle Garden ați auzit? Faceți o plimbare exotică în mirificul paradis înflorat din cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite cu revista TAIFASURI 927! Cea mai mare grădină din lume adună pe 72.000 de metri pătrați peste 50 de milioane de flori și peste 250 de milioane de plante, un spectacol unic parcă făcut… pe calculator!
  • Primele semne ale unor comportamente ce devin inacceptabile în orice cuplu în timp, tendințele în manichiură pentru sezonul primăvară-vară și culoarea de unghii a anului 2023, la ce boli letale poate duce obezitatea, ea însăși o boală, ce este „pilatesul clinic” sau… misofonia, aflați numai din revista TAIFASURI 927!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete uimitoare de desrturi cu rubarbă! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 927!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 927 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 30 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

„Previziunile anului 2023”, de Carmen Harra, în exclusivitate cu revista TAIFASURI 927

Nu ratați cartea de numerologie a anului, scrisă de faimoasa Carmen Harra! Cadou în exclusivitate cu revista TAIFASURI 927! Aflați-vă destinul, ce se va întâmpla cu moneda unică electronică, când vom avea alegeri anticipate în România sau care va fi deznodământul cumplitului război dus în Ucraina de psihopatul Vladimir Putin și Rusia subjugată paranoiei sale, numai din „Previziunile anului 2023”! În exclusivitate cu revista TAIFASURI 927!

ADVERTISEMENT

Concurs nou! „De ce iubim TAIFASURI”! Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau nu vreți să ieșiți din casă că e frig afară în această iarnă-primăvară și bântuie virozele pulmonare, ba chiar și noi forme ale ciudatului virus COVID-19, cum ar fi Flurona, mai apar când credeam că am scăpat de pandemie, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT