Life

Revista Taifasuri 983! Jojo, „măcelăreasa” din „Clanul”. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 983: Cătălina Jojo Grama, „măcelăreasa” din serialul „Clanul” dezvălui cum poate fi și „fată rea”. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete!
09.05.2024 | 10:10
Revista Taifasuri 983 Jojo macelareasa din Clanul Editorial Fuego Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 983! Jojo, „măcelăreasa” din „Clanul”. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 983! Cătălina Grama, îndrăgita Jojo,  dezvăluie cu a ajuns „măcelăreasa” diabolică din serialul de succes „Clanul”, difuzat de ProTV. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 983!

A apărut revista TAIFASURI 983! Cătălina Jojo Grama, „măcelăreasa” din serialul „Clanul” dezvălui cum poate fi și „fată rea”. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 983 despre copilăria lui.

Am uneori momente în care revin în copilărie. Sunt o mulțime de tablouri frumoase și pline de un farmec anume în acea perioadă și parcă aș mai vrea, măcar pentru câteva clipe, să mai revin în timpul acela…

…anii petrecuți la Turda, anii de școală, de formare, orele interminabile petrecute în fața blocului, concertele date pentru vecini sau la teatru, drumurile la bunica sau toate visele și planurile făcute pentru momentul în care voi deveni adult.

Mi-am dorit încă de atunci să ajung pe marile scene ale țării, să pot lăsa ceva în urma mea, să bucur oamenii și să alin prin talentul și prin menirea mea. Iar planul acesta s-a născut atunci, în anii unei copilării trainice și pline de amintiri.

Am fost un copil liniștit și n-am făcut boacăne prea mari. Iubeam să merg la…

Unde iubea Fuego să meargă în copilărie și cum au fost anii petrecuți acasă, la Turda, aflați numai din editorialul său din numărul 983 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 9 mai, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de neratat vă oferă revista TAIFASURI 983

Dulcea copilă Jojo, frumosă și blondă, s-a transformat în femeia puternică, actrița de succes, mamă și soție Cătălina Grama. De 4 sezoane, în „pielea” diabolicei Magda Udrea, soția interlopului Bebe Măcelaru’ (jucat excepțional de George Mihăiță), din serialul de mare succes „Clanul”, difuzat de ProTV. Cum a reușit să se identifice cu așa rol dificil, cine a ajutat-o, care sunt relațiile din realitate între actorii din „Clanul” și alte „secrete” din viața sa, aflați din mega-interviul în exclusivitate din revista TAIFASURI 983! N-o să vă vină să credeți, dar este numai și numai adevărul!

copaeta 1 revista Taifasuri 983 cu Catalina Grama Jojo
Nu ratați revista TAIFASURI 983 că nici nu știți ce pierdeți!

Cel mai sexi… bunic din lume, chinezul Wang Deshun este model de succes mondial la… 87 de ani! Actor, specialist în pantomimă, a apărut pe podium fără cămașă la 78 de ani, a devenit ambasadorul renumitei mărci Reebok la 80 de ani, și-a luat licența de pilot de avion la 85 de ani. Cum a reușit aceste performanțe, pe lângă faptul că „Îmi îngrijesc corpul ca pe o concubină imperială”, aflați numai din revista TAIFASURI 983!

ADVERTISEMENT

Eczemele sunt o din ce în ce mai mare problemă a zilelor noastre. De la ce facem eczeme, de câte feluri sunt, cum trebuie tratate, dar, mai ales, cum putem să ne ferim de ele, mai ales în contextul poluării masive din prezent, aflați numai din revista TAIFASURI 983!

Lacrimile, banalele lacrimi, de cele mai multe ori nedorite, au… utilizări uluitoare! De la ingrediente pentru… bitter la componente în rețetele de… brânză, de la… spray-uri de autoapărare la depistarea… cancerului sau a bolii Parkinson! Aflați și alte utilizări uimitoare ale lacrimilor numai din revista TAIFASURI 983!

ADVERTISEMENT

Un nou stil de viață face… ravagii pe rețelele de socializare, în special în rândurile copiilor și adolescenților! Therienii sunt oameni care se consideră ființa… nonumane! Se identifică integral, până la obsesie cu o pisică, un câine, un lup, un urs, o girafă sau chiar cu o… râmă1 Este înspăimântător acest nou flagel propagat de minți bolnave pe rețelele de socializare. Aflați numai din revista TAIFASURI 983 cum vă puteți feri, maturi și tineri, de nebunia asta!

Știți ce sunt și cum acționează „băuturile funcționale”? Dar ce afecțiuni cu mare incidență pe tot globul pământesc previne banalul… oțet de mere? Sau care sunt tendințele anului 2024 în materie de șuvițe și… balayage? Ați auzit de yoga facială pentru tonifierea mușchilor feței? Știți ce este și cum trebuie să vă feriți de… radon, gazul care îmbolnăvește de cancer pulmonar pe… nefumători? Sau ortorexia cu ce se… mănâncă, la propriu? Care sunt cele mai bune rase de câini pentru suport emoțional? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 983!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru delicii din… păpădie! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 983!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 983! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 983, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 9 mai! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 983!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

ATENȚIE, FOARTE IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 983 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Viața la bloc: Care sunt spațiile comune ale imobilelor de locuințe. Cum se...
Viața la bloc: Care sunt spațiile comune ale imobilelor de locuințe. Cum se împart cheltuielie
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori