Life

Revista Taifasuri 985! Miss Folclor, Matilda Pascal-Cojocărița! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 985: Interviu cu Matilda Pascal-Cojocărița, una dintre cele mai iubite voci ale folclorului nostru. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete
23.05.2024 | 17:38
Revista Taifasuri 985 Miss Folclor Matilda PascalCojocarita Editorial Fuego Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 985! Miss Folclor, Matilda Pascal-Cojocărița! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 985! Super-interviu exclusiv cu Miss Folclor, Matilda Pascal-Cojocărița. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 985!

A apărut revista TAIFASURI 985! Super-interviu exclusiv cu Miss Folclor, Matilda Pascal-Cojocărița! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 985 despre… limite!

Uneori vrem mai mult decât putem duce. Vrem să adulmecăm toată puterea lumii în noi, fără a conștientiza că există și niște limite de care trebuie să ținem cont.

Nu mă refer la vise, la dorințe și la realizări. Mă refer doar la putințe. Oamenii uită deseori să vadă că măreția și frumusețea unor reușite la care tind, se obțin doar prin muncă și sacrificiu suprem, prin eforturi, nopți nedormite și prin asumarea unor riscuri pe doar câțiva, cei aleși, le cunosc și le duc simplu cu ei, ca și cum ar fi normalități la care nu se raportează neapărat.

E bine să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm. E bine să fim raționali și să ne dăm seama atunci când nu știm ceva. Pentru că, aveți încredere în mine, sunt multe lucruri pe care nu le știm, chiar dacă datul cu părerea este sport național în spațiul românesc. Toți au impresia că…

Ce au toți impresia aflați numai din editorialul lui Fuego din numărul 985 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 23 mai, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 985

Super-interviu cu Folclorul… la masă: Matilda Pascal-Cojocărița. „Floarea Moldovei” se poate lăuda, la 65 de ani, cu o carieră impresionantă în cântul din popor, 45 de ani de succes. Cum a început drumul său ascendent în patrimoniul național folcloric, de la Festivalul Național „Maria Tănase” (1978), „Floarea din grădină” (1985), dar și „Miss Muncă, Tinerețe, Frumusețe” (1979), aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 985!

coperta 1 revista Taifasuri 985 cu Matilda Pascal-Cojocarita
Nu ratați revista TAIFASURI 985 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Anne Hathaway, way! Adică… wow! Oscar, Globul de Aur, Bafta în 2013 pentru rolul Fantine din „Mizerabilii”. Superba actriță de la Hollywood explică în revista TAIFASURI 985 fluctuațiile de greutate pe care le-a experimentat personal: „Nu e nicio rușine să te îngrași. Nu e nicio rușine dacă durează mult până slăbești”.

ADVERTISEMENT

Știți cum puteți face mai plăcut timpul petrecut la… locul de muncă? Da, la locul de muncă! Nu toți suntem pasionați de ceea ce facem zi de zi… Așa că aflați de la life coach Cătălina Tăgârță cum puteți face mai plăcut timpul petrecut la serviciu. Exclusiv în revista TAIFASURI 985!

Locuri de pe planetă unde ați avea o șansă de scăpare în cazul unui… război nuclear! Peste 13.000 de focoase nucleare amenință viața pe Pământ, dar sunt locuri în care s-ar putea supraviețui unei Apocalipse atomice. Aflați-le din revista TAIFASURI 985!

ADVERTISEMENT
  • Știți ce este boala Lyme? Dar care este primul ajutor în cazul mușcăturii de căpușă?
  • Sau ce risc fatal poate induce… furia?
  • Ori ce este cumplita boală Crohn?
  • La ce duce obezitatea infantilă?
  • Ce consecințe incredibile poate avea… sarcasmul excesiv sau neadecvat?
  • Pe cine trebuie să chemați dacă dați peste un roi de albine care „cuibăresc” într-un loc public nepotrivit?
  • Cum a ajuns turismul cu animale companie în mare… ascensiune ați aflat?
  • De cel mai vârstnic model de pe coperta revistei „Vogue”, artistă în tatuaje la 106 ani!!!, ați auzit?

Ei bine, puteți afla toate acestea numai din revista TAIFASURI 985!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru savuroasele deserturi turcești celebre în toată lumea! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 985!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 985! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 985, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 23 mai! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 985!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 985 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT