Life

Revista Taifasuri 986! ReBella Bella! Bella Santiago! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 986: Bella Santiago, artista filipineză născută de Ziua Națională a României, adoptată de România. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete.
30.05.2024 | 09:27
Revista Taifasuri 986 ReBella Bella Bella Santiago Editorial Fuego Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 986! ReBella Bella! Bella Santiago! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 986! Interviu exclusiv cu frumoasa Bella Santiago, artista filipineză născută de Ziua Națională a României, adoptată de România. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 986!

A apărut revista TAIFASURI 986! ReBella Bella! Bella Santiago! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 986 despre… invidie!

Vreau să vă spun, pe scurt, o scurtă parte a vieții mele și a echilibrului meu interior. Nu m-au interesat niciodată invidiile altora. Mă poziționez deasupra lor, încerc să fac cumva să nu mă afecteze și, desigur, să nu răspund cu aceeași monedă, ci mai degrabă așa cum am fost eu educat, cu bun simț și empatie.

Sunt multe situații în care i-am ajutat, la propriu, direct, pe cei care m-au vorbit, m-au rănit sau m-au hulit pe la spate, chiar colegi de-ai mei, oameni în care, la un moment dat, am crezut și cărora mi-am încredințat o bucată bună de suflet.

M-am educat interior în așa fel încât să le arăt tuturor, fără scop demonstrativ, doar pentru cei care înțeleg, că eu nu fac parte din lumea celor mici, care jignesc, care râd în față și înjunghie pe la spate.

Mi-am impus mie să nu sufăr, să întorc și celălalt obraz, chiar și atunci când poate că aș fi îndreptățit să ripostez în cel mai vehement mod. Eu nu spun că trebuie să…

Ce nu spune Fuego că trebuie aflați numai din editorialul său din numărul 986 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 30 mai, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte găsiți NUMAI în revista TAIFASURI 986

Super-interviu exclusiv cu frumoasa și talentata Bella Santiago, artista filipineză născută de Ziua Națională a României, adoptată de România. Din 2016, de când s-a mutat în România, Bella este una de-a noastră: vorbește, cântă, simte, gândește, iubește și… gătește românește! Aflați cum și de ce a ajuns „româncă” numai din revista TAIFASURI 986!

coperta revistei Taifasuri 986 cu Bella Santiago
Nu ratați revista TAIFASURI 986 că nici nu știți ce pierdeți!

La TAIFASURI despre viață cu life coach Cătălina Tăgârță: 7 idei de activități care vă ajută să vă conectați cât mai trainic cu… copiii! În exclusivitate în revista TAIFASURI 986!

ADVERTISEMENT

Alături de oameni de mii de ani, câinii au devenit cei mai buni prieteni necuvântători ai omului și cei mai iubiți companioni. Aflați numai din revista TAIFASURI 986 care sunt cele mai afectuoase rase de câini!

Jucăriile au o istorie proprie și sunt, cu siguranță, un fenomen global. Cele mai iubite jucării au povești uimitoare, aproape incredibile, dar adevărate, aflați-le numai din revista TAIFASURI 986!

ADVERTISEMENT

Jocurile de noroc sunt un domeniu pe cât de atractiv, pe atât de riscant. Și nu de ieri, alaltăieri, ci de… mii de ani! Da, nu zeci, nu sute, ci mii de ani, din Antichitate! Aflați repere uimitoare din istoria jocurilor de noroc numai din revista TAIFASURI 986!

  • Știți care este și unde este cea mai frumoasă… geamie din România?
  • Știți ce este TRE-HIFT, „combinația” care elimină un sfert din… grăsimea corporală?
  • Știți ce este manichiura „Squoval”, vedeta… sezonului estival?
  • Știți care este rutina înfrumusețării și îngrijirii totale la… menopauză?
  • Știți ce este „viața lentă” (Slow Living) și secretele temperării… ritmului de fiecare zi?
  • Știți cum dăunează grav sănătății… trezitul la ora 6 dimineață?
  • Știți ce este Numărul Destinului și cum influențează dezvoltarea armonioasă a copilului?
  • Știți care sunt cele mai… colorate orașe din lume, din Indonezia până în Alaska?

Aflați toate acestea, și nu numai… numai din revista TAIFASURI 986!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru gemuri și dulcețuri neobișnuite! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului de 1 iunie, Ziua Internațională a copiilor! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 986!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 986! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 30 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 986, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 30 mai! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 986!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 986 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT