Life

Revista Taifasuri 987! Aneta Stan, glasul de aur al Dobrogei! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 987: Aneta Stan, glasul de aur al Dobrogei, 80 de ani de viață, 50 de ani de carieră strălucită. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete.
06.06.2024 | 10:30
Revista Taifasuri 987 Aneta Stan glasul de aur al Dobrogei Editorial Fuego Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 987! Aneta Stan, glasul de aur al Dobrogei! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 987! Amplu interviu cu Aneta Stan, glasul de aur al Dobrogei. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 987!

A apărut revista TAIFASURI 987! Aneta Stan, glasul de aur al Dobrogei! Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 987 despre nemurirea… cuvintelor!

Este foarte important pe lumea aceasta cum alegi să spui anumite lucruri. Vorbele sunt cele care zugrăvesc, dar pot să și dărâme în același timp.

Vorbele pot fi cu ușurință interpretate și de asta este esențial să fim într-o permanentă atenție la ce spunem și cum spunem. De multe ori, rănile unor cuvinte pot fi mai dure și mai complexe decât unele fizice.

Cuvintele alină, dau binețe, pot înălța, pot da încredere oamenilor și pot aduce fericire.

Dacă nu am fi avut cuvinte pe lume, dacă n-ar fi existat această modalitate de a interacționa și de a comunica nu am fi fost doar primate, ci am fi rămas și săraci spiritual și nu am fi putut descrie ceea ce simte sufletul.

Mai ales acum, în epoca vitezei și a tehnologiei, cuvintele sunt definitorii și ajung să ne fie…

Ce  ajung cuvintele să ne fie, în viziunea lui Fuego, aflați numai din editorialul său din numărul 987 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 6 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes, incitante și inedite vă oferă revista TAIFASURI 987

Amplu interviu, în exclusivitate, cu vocea de aur a Dobrogei, Aneta Stan, la 80 de ani de viață, dintre care 50 dedicați unei cariere excepționale în promovarea minunatului nostru folclor. Ce alte talente artistice, nebănuite și inedite, ascunde marea artistă, aflați numai din revista TAIFASURI 987!

coperta 1 a revistei Taifasuri 987 cu Aneta Stan
NU ratați revista TAIFASURI 987 că nici nu știți ce pierdeți!

Incredibil, dar adevărat: americanii vor să facă primul transplant de… cap! Da, ați citit bine: de cap! Se va realiza, cum altfel?, ajutorul inteligenței artificiale și va da speranțe, în caz de succes, miliardelor de oameni cu boli neurodegenerative. Aflați stadiul la crae s-a ajuns și alte amănunte senzaționale numai din revista TAIFASURI 987!

ADVERTISEMENT

Descoperiți 5 practici de a vă cultiva… entuziasmul de la life coach Cătălina Tăgârță! Învățați cum să vă… treziți energia interioară necesară transformării visurilor în realitate numai din revista TAIFASURI 987! Punctual și practic!

Femeile din viața lui Ion Luca Caragiale! Conu’ Iancu, amorezul de serviciu al Junimii! Cel mai mare dramaturg român din toate timpurile mai avea două pasiuni în afara scrisului, foarte… omenești: vinul și, mai ales, femeile! Aflați ce nume sonore cuprinde „lista” sa de cuceriri și cine  a fost singura doamnă… Caragiale dintre acestea numai din revista TAIFASURI 987!

ADVERTISEMENT
  • Știți că puteți urca „Athosul românesc”, olimpianul Ceahlău pe… scară?
  • Știți ce este „dieta planetară”? Care micșorează talia și scade semnificativ riscul de obezitate?
  • Știți care sunt cele mai în vogă nuanțe de ojă pentru… pedichiură?
  • Știți care sunt „secretele” unu ten îngrijit la bărbați, cu rezultate remarcabile în doar câteva… minute pe zi?
  • Știți ce previne introducerea timpurie a alunelor în dieta… bebelușilor?
  • Știți ce funcție vitală pentru organism susține… pepenele roșu?
  • Știți ce substanță cancerigenă conține cafeaua… decofeinizată?
  • Știți ce este și cum se detectează abuzul… financiar?
  • Știți în ce pădure a fost eliberat primul… lynx românesc?

Aflați toate acestea, plus alte subiecte la fel de interesante numai din revista TAIFASURI 987!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete cu… wasabi! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 987!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 987! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 6 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 987, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 6 iunie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 987!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 987 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”