Life

Revista Taifasuri 988! Interviu exclusiv cu Sofia Vicoveanca. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 988: Super-interviu exclusiv cu Sofia Vicoveanca, „Privighetoarea Bucovinei”. Editorial Fuego. Secrete de vedete, horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete.
13.06.2024 | 11:12
Revista Taifasuri 988 Interviu exclusiv cu Sofia Vicoveanca Editorial Fuego Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 988! Interviu exclusiv cu Sofia Vicoveanca. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 988! La… taifasuri cu Sofia Vicoveanca, super-interviu exclusiv cu „Privighetoarea Bucovinei”. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 988!

A apărut revista TAIFASURI 988! Interviu exclusiv cu Sofia Vicoveanca, „Privighetoarea Bucovinei”. Editorial Fuego. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 988 despre timpul liber. Pe care, atenție… nu-l vrea!

Mi-a plăcut mereu să învăț de la cei mai înțelepți ca mine, mi-a plăcut să mă înconjor cu oameni aparte și să caut cele mai bune părți ale lor, ca să pot evolua, ca să pot ajunge cu o treaptă mai sus, ca să nu-mi irosesc în van timpul liber.

De fapt, am mai spus asta, eu nu înțeleg noțiunea de „timp liber” și nici nu empatizez cu ea, pentru că mi se pare viața mult prea scurtă ca să ne permitem luxul de a irosi părțile ei pe lucruri fără noimă, pe oameni nesemnificativi, pe timp pierdut fără a construi ceva sau măcar fără a avea grijă de suflet, așa cum avem grijă și de mintea noastră.

Nu vreau timp liber și nici nu am, sincer, pentru că reușesc să umplu orice spațiu gol cu o nouă activitate, cu o nouă provocare, cu o multitudine de stări și de activități.

Sunt de părere că suntem asemenea…

Cum suntem în viziunea lui Fuego, aflați numai din editorialul său din numărul 988 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 13 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes, inedite și incitante vă oferă revista TAIFASURI 988

Amplu interviu, în exclusivitate, cu măiastra „Privighetoare a Bucovinei”, îndrăgita „slujitoare” dedicată a folclorului românesc Sofia Vicoveanca, la 82 de ani, din care 65 de carieră strălucitoare. O călătorie fascinantă printre amintiri, dureri și bucurii, oameni buni și… mai puțin buni, tradiții și cântece vechi, alături de o artistă care ascunde în graiul său toate focurile, dorurile și măreția Bucovinei. Aflați cum și-a… „păcălit” soțul o viață întreagă numai din revista TAIFASURI 988!

coperta revista Taifasuri 988 cu Sofia Vicoveanca
Nu ratați revista Taifasuri 988 că nici nu știți ce pierdeți!

Make-up artita Elena Mihalache vă dezvălui elementele perfecte pentru a ieși în evidență: „În machiajul pentru sezonul cald, tendințele recente includ aspectul natural”. Aflați mai multe numai din revista TAIFASURI 988!

ADVERTISEMENT

Exerciții pentru o minte ageră! Modalități eficiente de exersare a memoriei prospective. Soluții simple și eficiente de fiecare zi, prin care mintea poate rămâne în cea mai bună formă – aflați-le numai din revista TAIFASURI 988!

Exerciții pentru un corp ager! Prima regulă când alegeți să practicați o formă de mișcare, regulile de încălzire și prevenție pentru a evita accidentările, care sunt cele mai… sigure forme de mișcare, aflați toate acestea și multe altele despre întreținerea fizică adecvată corpului dumneavoastră numai din revista TAIFASURI 988!

ADVERTISEMENT

Oboseala parentală afectează calitatea relației cu copiii. Aflați numai din revista TAIFASURI 988 cum puteți identifica rapid cauzele oboselii, cum să luați primele măsuri ca să preveniți această mare problemă, soluții practice pentru gestionarea corectă a situației în beneficiul copiilor, dar și al dumneavoastră totodată!

Organizarea… garajului: idei de a transforma un depozit improvizat într-un spațiu inspirat, ordonat, eficient. Numai în revista TAIFASURI 988! TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută!

  • Știți unde vă așteaptă și ce vă oferă stațiunea… Băile Figa?
  • Știți ce este… Asoka, stilul inspirat de miresele… idiene?
  • Știți ce este alimentația… integrativă?
  • Știți împotriva cărui sindrom metabolic este foarte bun… oregano?
  • Știți unde este ecomuzeul Țării Moților, proiect unic în România, devenit realitate după 15 ani de așteptatre?
  • Știți care este primul tratament antiîmbătrânire pentru… câini?
  • Știți care este încălțămintea-amprentă a verii?

Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 988!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete… iordaniene, care vă aduc savoarea orientului acasă! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 988!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 988! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 988, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 13 iunie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 988!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 988 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Dorian Popa a primit decizia devastatoare a instanţei, după ce a fost prins...
Dorian Popa a primit decizia devastatoare a instanţei, după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos,...
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi