Life

Revista Taifasuri 989! „Românii au talent” și la… nai: Cristian Ciaușu. Editorial Fuego. Nu ratați jucăria verii: Avionul Magic! Numai cu revista Taifasuri 989!

Revista Taifasuri 989: Interviu exclusiv cu câștigătorul „Românii au talent”, Cristian Ciaușu, „vrăjitorul” naiului. Editorial Fuego. Nu ratați jucăria verii: Avionul Magic!
20.06.2024 | 10:53
Revista Taifasuri 989 Romanii au talent si la nai Cristian Ciausu Editorial Fuego Nu ratati jucaria verii Avionul Magic Numai cu revista Taifasuri 989
A apărut revista TAIFASURI 989! „Românii au talent” și la... nai: Cristian Ciaușu. Editorial Fuego. Nu ratați jucăria verii: Avionul Magic! Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 989! Interviu exclusiv cu câștigătorul „Românii au talent”, Cristian Ciaușu, „vrăjitorul” naiului. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Nu ratați jucăria verii: Avionul Magic! Distracție numai cu revista TAIFASURI 989!

A apărut revista TAIFASURI 989! „Românii au talent” și la… nai: Cristian Ciaușu. Editorial Fuego. Nu ratați jucăria verii: Avionul Magic! Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 989 despre… greșeli! Toți le facem… Dar cum le tratăm? Vă spune FUEGO!

„Se spune deseori că trebuie să fim puternici, invincibili. Încă din școală, de zeci de ani, până azi, am fost educați să fim cei mai buni și cei mai performanți, inoculându-se ideea că există doar învingători și învinși. NIMIC MAI FALS!

Putem greși în viață, putem lua decizii mai puțin inspirate, putea avea eșecuri, dar e important să învățăm din ele și la fel de esențial este să nu le lăsăm să ne definească în totalitate.

Nu e o slăbiciune să greșim. Nimeni nu e de fier și nu e construit după un calapod care să fie pe placul tuturor. Poate că nici n-ar exista același farmec dacă n-ar fi dezamăgiri și probleme în viață, dacă n-am avea și momente în care toate corăbiile par să se scufunde. Dar din aceste episoade este musai să luăm…

Ce este musai să luăm din greșelile noastre în viziunea lui Fuego, aflați numai din editorialul său din numărul 989 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 20 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte incitante, inedite, de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 989

Cristian Ciaușu a câștigat sezonul 14 al marelui concurs „Românii au talent” cu naiul său vrăjit, deși are numai 14 ani. Cum a ajuns la așa performanță, ce materie îi place la școală, ce visează să ajungă, cum va cheltui cei 120.000 de euro câștigați, aflați dintr-un interviu în exclusivitate oferit de „micul Zanfir” revistei TAIFASURI 989!

coperta 1 revista Taifasuri 989 cu Cristian Ciausu
Nu ratați revista TAIFASURI 989 că nici nu știți ce pierdeți!

Karatele Shotokan dezvoltă autocontrolul, concentrarea și determinarea. Aflați care sunt beneficiile emoționale, mentale și fizice, ale acestei forme tradiționale de arte marțiale de la campioana națională la Karate Shotokan, Andreea Oltean, dintr-un interviu exclusiv din revista TAIFASURI 989!

ADVERTISEMENT

„Ieșiți din zona de confort sau vă lamentați în continuare?”, vă întreabă life coach Cătălina Tăgârță în revista TAIFASURI 989. Și vă dă soluțiile unui trai mai bun, mai ușor, mai… prietenos! 6 pași care vă vor ușura călătoria prin lume și… viață!

Atenție mare la schimbările bruște de vreme, tot mai frecvente în ultimul timp! Cum vă puteți proteja în timpul furtunilor, mai ales când vă aflați pe munte, aflați numai din revista TAIFASURI 989!

ADVERTISEMENT

Istoria uimitoare a celor mai apreciate… alimente! De la caviarul din… neolitic la vanilia din… Epoca Bronzului, de la tăițeii în vârstă de… 4.000 de ani la multimilenarul… vin italian, de la pâinea mai veche decât… agricultura la afrodiziace… de legendă nu numai ca… efect! Aflați-le poveștile extraordinare numai din revista TAIFASURI 989!

  • Știți care este orașul din România cu locuințe ieftine, locuri de muncă și… 3 plaje? Nu e… la mare!
  • Știți ce este… Dieta Atlantică și de unde vine ea?
  • Știți cum se face machiajul… „păpușă”, tendința verii în make-up?
  • Știți cum să vă îngrijiți corect… părul în lunile toride?
  • Știți câte afecțiuni pot preveni cireșele, porumbul, busuiocul sau ceaiul de… usturoi?
  • Știți ce este Sindromul Bovary, care s-a extins de la femeia modernă și la… bărbați?
  • Știți ce sunt și ce declanșează frisoanele în absența totală a… febrei?
  • Știți cum afectează și cum trebuie tratată dermatita atopică la… câini?
  • Știți trucurile de designa care măresc vizual o… baie mică?
  • Știți unde este insula Sylt și de ce a fost un loc foarte îndrăgit de… Regina Elisabeta a României?

Ei bine, aveți ocazia să aflați toate acestea – și nu numai! – NUMAI din revista TAIFASURI 989!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 989!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 989! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Nu ratați jucăria verii, AVIONUL MAGIC! Numai cu revista TAIFASURI 989!

Iunie este Luna Copiilor și revista TAIFASURI vă oferă ocazia perfectă de a dărui… cadoul perfect! Numai achiziționând numărul 989 al revistei TAIFASURI veți primi AVIONUL MAGIC la care visează toți copii. Cereți vânzătorului de presă AVIONUL MAGIC dacă nu-l primiți odată cu revista TAIFASURI 989! Reclamații, la telefon 031/432.69.48. Distracție maximă cu AVIONUL MAGIC și revista TAIFASURI 989!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 989, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 20 iunie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 989!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 989 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT