Life

Revista Taifasuri 990! Flick și familia… Rimă! Editorial Fuego. Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs!

Revista Taifasuri 990: Interviu „la dublu” savuros cu Flick și soția sa, Denisa. Editorial Fuego. Secrete de vedete, secrete din rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs!
27.06.2024 | 10:27
Revista Taifasuri 990 Flick si familia Rima Editorial Fuego Vedete retete horoscop matrimoniale moda concurs
Revista Taifasuri 990! Flick și familia... Rimă! Editorial Fuego. Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 990! Interviu exclusiv, la dublu, cu Flick, Domnul Rimă, și soția lui, Denisa! Familia Rimă! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 990!

A apărut revista TAIFASURI 990! Flick și familia… Rimă! Editorial Fuego. Rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 990 despre modul sublim în care muzica ne poate face mai buni.

Muzica, sub orice formă sau orice gen ar avea ea, a stârnit și va stârni mereu reacții de tot soiul. Opinii care de care mai contrastante, patimi diverse.

Eu văd lucrurile destul de simplu. Muzica înseamnă, dincolo de absolut orice, emoție. Iar dacă unii nu rezonează cu un anumit tip de emoție, atunci da, există posibilitatea de a nu le fi pe plac un stil anume.

Totodată, muzica este mesaj, vers, idee și are puterea formidabilă de a aduna oameni, de a sparge bariere și de a construi poduri de simțire între suflete.

Sigur că, în timp, lucrurile s-au depreciat și anumite paliere au luat o altă turnură, dar asta nu înseamnă că există doar o singură viziune. Vă dau exemplul meu, cel mai bun.

Eu am ales pe parcurs să cânt un gen mai puțin popular în anii actuali. Muzica mea nu se aude la radio, decât cu mici excepții, pentru că se pare că nu e în target. De asemenea, nu este adresată maselor, în opinia unora, deși mesajele sunt universale și melodicitatea are locul ei.

Dar cu toate astea, reușesc, de ani buni, să…

Ce reușește de ani buni Fuego, aflați numai din editorialul său din numărul 990 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 27 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 990

Toți îl cunoașteți drept Flick, zis și „Domnul Rimă”. Știați că numele său este, de fapt, Sebastian Andrei Flicea? Ei bine, aflați o mulțime de aspecte inedite din viața familiei… Rimă din interviul savuros, luat „la dublu” lui Flick și soției lui, Denisa, de revista TAIFASURI 990! N-o să vă vină să credeți ce spun cei doi soți unul despre celălalt și, la unison, despre fiica lor, Eva Maria! Nu ratați să aflați totul despre Flick și familia sa din revista TAIFASURI 990!

coperta 1 revista Taifasuri 990, cu Flick
Nu ratați revista TAIFASURI 990 că nici nu știți ce pierdeți!

Life coach Cătălina Tăgârță vă dezvăluie cum să țineți o dietă cu… bucurie! De voie, de nevoie, o simplă ambiție sau o necesitate stringentă, o dietă vă supune unor „tensiuni” interioare. Aflați cum să le rezolvați numai din revista TAIFASURI 990!

ADVERTISEMENT

Cele mai… stranii însușiri ale… pisicilor! Unele dintre cele mai iubite „suflețele” de companie, cu personalități puternice, aparent de needucat, cu tendința de a se „înstăpâni” în case peste… stăpâni, pisicile sunt, totuși… irezistibile! Aflați cum să vă… împrieteniți „la cataramă” cu felinele voastre favorite numai din revista TAIFASURI 990!

Obiceiuri stranii ale domnitorilor din Țările Române. Stranii… rău! De la Vlad Țepeș la fratele său, Radu cel Frumos, de la Ștefan cel Mare, dar mic la stat, la Mihai Viteazul, cu statura sa de… uriaș, de la Mircea cel Bătrân la Alexandru Lăpușneanu. Savurați o lecție de istorie „altfel” numai în revista TAIFASURI 990!

ADVERTISEMENT
  • Știți ce surprize vă mai oferă un loc de basm de lângă Ipoteștii lui Mihai Eminescu în afară de turnul lui… Făt Frumos?
  • Știți care sunt tendințele actuale în forma și colorarea… buzelor?
  • Știți ce este Plasma Quinton, puterea vindecătoare a… mării?
  • Știți ce boli care se agravează… vara? Și cum să le evitați?
  • Știți care sunt cele mai bune soluții de evitare a certurilor din cuplu pe motive… politice?
  • Știți ce flux poate genera organizarea casei în stil… Feng Shui? Și cum să adoptați acest stil?
  • Știți ce efecte uimitoare au… fulgerele? Și cum vă puteți proteja de efectul lor distrugător?

Ei bine, aveți ocazia să aflați toate acestea – și nu numai! – NUMAI din revista TAIFASURI 990!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete surprinzătoare cu… lavandă! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 990!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini în revista TAIFASURI 990! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 990, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 27 iunie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 990!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 990 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT