News

Revista Taifasuri 992! Măria Sa, Măria! Maria Dragomiroiu! Editorial Fuego. Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs!

Revista Taifasuri 992: Interviu exclusiv cu Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de folclor autentic. Editorial Fuego. Vedete, rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs!
11.07.2024 | 10:04
Revista Taifasuri 992 Maria Sa Maria Maria Dragomiroiu Editorial Fuego Vedete retete horoscop matrimoniale moda concurs
A apărut revista TAIFASURI 992! Măria Sa, Măria! Interviu în exclusivitate cu Maria Dragomiroiu! Editorial Fuego. Rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs! Secrete de vedete!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 992! Interviu în exclusivitate cu Măria Sa, Măria! Maria Dragomiroiu, după 45 de ani în slujba folclorului autentic. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 992!

A apărut revista TAIFASURI 992! Măria Sa, Măria! Interviu în exclusivitate cu Maria Dragomiroiu! Editorial Fuego. Rețete, horoscop, matrimoniale, modă, concurs! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este Fuego! Editorial Fuego! Paul Surugiu Fuego este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 992 despre… vise: „Noi suntem propriile vise!”.

Mi-am lăsat întotdeauna sufletul să viseze. Nu i-am pus bariere, n-am încercat să-i înfrâng pornirile și i-am acordat mereu încrederea necesară.

Se spune că cele mai bune decizii în viață sunt luate cu mintea, punând rațiunea la lucru. Ei bine, la mine, a fost un pic invers. Hotărârile care mi-au schimbat viața au fost cele la care am implicat sufletul și am vrut să fac totul în așa fel încât să nu sufăr și nici să am mai apoi procese de vinovăție majore. Și mi-a fost bine așa.

Oamenii trebuie să viseze. Asta îi face să meargă mai departe, asta îi păzește de rău și de nocivitatea timpurilor complicate pe care le trăim.

A visa nu înseamnă a fi cu mintea împrăștiată, ci mai degrabă o putere nemaivăzută de a mobiliza sufletul și rațiunea într-una, încercând, mereu, să transformi visele în realitate și să poți să ai determinarea necesară pentru a lupta.

Visele nu sunt fantasme și nici măcar evadări din cotidian. Visele sunt…

Ce sunt visele în concepția lui Fuego aflați numai din editorialul său, în exclusivitate în numărul 992 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 11 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte inedite și incitante, de… neratat vă oferă revista TAIFASURI 992

Maria Dragomiroiu cântă și ne încântă de 45 de ani. Folclor autentic, tradiție nealterată de nimic! „Simt nevoia să mă întâlnesc cu publicul. Asta mă împlinește sufletește, mă hrănește și mă odihnește”, spune Maria Dragomiroiu. De când are părul-minune care o „învelește”, ce secret „ține” trează iubirea cu soțul său, cum sunt concediile sale, ce program are „peste vară” și alte aspecte inedite ale vieții sale de zi cu zi aflați, în exclusivitate, din revista FANATIK 992!

coperta 1 revista Taifasuri 992 cu Maria Dragomiroiu
Nu ratați revista TAIFASURI 992 că nici nu știți ce pierdeți!

Taylor Swift este relaxată la capitolul… kilograme! „Puțină greutate în plus înseamnă curbe și un păr mai strălucitor”, spune artista-fenomen la 34 de ani. „Secretele” conviețuirii sale în armonie cu… ea însăși le găsiți numai în revista TAIFASURI 992!

ADVERTISEMENT

Ce sunt runele și cum le puteți folosi pentru ghidare, cum „lucrează” cele 25 de simboluri care vă pot prezice viitorul și vă pot oferi soluții înțelepte pentru o viață mai bună, cum și de ce au ajuns să fie considerate „poarta către divinitate, instrumente esențiale în comunicarea cu divinitatea”, aflați numai din revista TAIFASURI 992!

Idei de decor pentru un balcon fermecător! Indiferent dacă este mic sau cât… apartamentul, orientat către Răsărit sau Apus, aflați numai din revista TAIFASURI 992 cum puteți să vă transformați balconul într-un spațiu de… nerefuzat, intim, unic și… răcoros!

ADVERTISEMENT
  • Știți ce pericole grave ascunde… sforăitul?
  • Știți ce însușire pierde corpul omenesc pe timp de… caniculă?
  • Știți ce capacitate esențială ne susține banalul… pepene galben?
  • Știți ce minuni pot face în organismul nostru dovleceii, scorțișoara sau… usturoiul?
  • Știți ce este și cum se „aplică” manichiura… bimbocore?
  • Știți ce este și unde este „destinația turistică a anului 2024”… Mini Transilvania Park?
  • Știți de ce nu e bine să îi… vorbim de rău pe alții, chiar dacă ne-am certat cu ei?
  • Știți ce este, cum și unde se poartă eșarfa de păr „marca Hollyood”, accesoriu în tendințe pentru sezonul… iahturilor?

Ei bine, aveți ocazia să aflați toate acestea – și nu numai! – NUMAI din revista TAIFASURI 992!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete cu piper roșu! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 992!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 992! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 992, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 11 iulie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 992!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 992 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: REVISTA TAIFASURI! APARE JOIA!

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat,...
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Georgică Cornu n-a uitat-o pe Marina Almășan. Gesturi scandaloase ale milionarului
Georgică Cornu n-a uitat-o pe Marina Almășan. Gesturi scandaloase ale milionarului
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!