Life

Revista Taifasuri 871! Interviu-eveniment, cu mască și fără mască, al fenomenului Carla’s Dreams! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 871: editorial Fuego, Interviu-eveniment, cu mască și fără mască, al fenomenului Carla’s Dreams, secrete de vedete, rețete inedite, horoscop, concurs nou, surprize!
24.02.2022 | 11:39
Revista Taifasuri 871 Interviueveniment cu masca si fara masca al fenomenului Carlas Dreams Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 871: editorial Fuego, Interviu-eveniment, cu mască și fără mască, al fenomenului Carla’s Dreams, secrete de vedete, rețete inedite, horoscop, concurs nou, surprize!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 871! Interviu-eveniment, cu mască și fără mască, al fenomenului Carla’s Dreams! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 871, despre „Bucuria luminii”, o frumoasă actriță care nu mai are nevoie de nicio altă prezentare.

„Să scriu despre oamenii admirabili care-mi apar în cale, care mă uimesc și care sunt nume importante ale acestei țări, este o onoare și o bucurie pentru mine”

„Sunt de părere că e bine să ne exprimăm aprecierea și că trebuie să le spunem oamenilor la care ținem cât de speciali sunt pentru noi!”

„De data aceasta vă scriu despre o actriță care are pasiune și vitalitate, talent cu duiumul, inteligență artistică, putere de a magnetiza și de a transmite, care e mereu un zâmbet continuu și care inspiră optimism la orice pas, indiferent dacă sufletul îi plânge sau nu. Este vorba despre frumoasa…”

Despre cine scrie FUEGO, cine este frumoasa actriță, aflați numai din editorialul său din numărul 871 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 24 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 871

  • Interviu-eveniment cu omul și fenomenul muzical Carla’s Dreams. 10 ani de succes, hit după hit, dar și de… anonimat în spatele măștii! Povestea nefardată a evoluției originalului muzician din Republica Moldova și a formației sale, experiența de jurat la show-ul de succes „SuperStar” de la Pro TV, avantajele și dezavantajele… măștii, le puteți afla pe toate, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 871!

coperta revista Taifasuri 871

  • Știți ce este „numărul puterii”? Ce însemnătate și simbolistică are în viața noastră? Numerologul Ionela Stanciu spune că „numărul puterii deține o energie intensă și vă poate da indicații remarcante despre destinul dumneavoastră”. Cum să calculați „numărul puterii” și ce semnificație are rezultatul obținut, aflați numai din revista TAIFASURI 871!
  • Vreți să faceți o „călătorie” prin fascinantele localități plutitoare din lume? Da, așezări omenești care-și duc traiul pe apă! Revista TAIFASURI 871 vă oferă un tur mondial din Peru în Thailanda! …Pe apă, evident!
  • Povestea vedetelor de cinema care au dus povestea de iubire de pe platourile de filmare în viața reală, dincolo de reflectoarele celebrității, în viața de zi cu zi, de la Tom Cruise și cele două soții-actrițe foarte cunoscute pe care le-a avut, la Rachel Weisz și Daniel Craig, via legendarii Elizabeth Taylor și Richard Burton. Nu ratați un subiect „glamourus” în revista TAIFASURI 871!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete apetisante cu creier, la propriu și la figurat, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 871!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată, complexă și fascinantă, 32 de pagini, în numărul 871 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 24 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 871!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT