Life

Revista Taifasuri 872! Interviuri picante cu chefii MasterChef Joseph Hadad, Foa și Radu Dumitrescu! Supliment: cartea-fenomen „Dictatura gastronomică” a lui Constantin Bacalbașa! Editorial Fuego, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 872: interviuri picante cu chefii MasterChef Joseph Hadad, Foa și Radu Dumitrescu! Supliment: cartea „Dictatura gastronomică” a lui Constantin Bacalbașa! Editorial Fuego, horoscop, concurs!
03.03.2022 | 11:38
Revista Taifasuri 872 Interviuri picante cu chefii MasterChef Joseph Hadad Foa si Radu Dumitrescu Supliment carteafenomen Dictatura gastronomica a lui Constantin Bacalbasa  Editorial Fuego horoscop concurs
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus cartea-fenomen „Dictatura gastronomică” a lui Constantin Bacalbașa!

A apărut revista TAIFASURI 872! Interviuri picante cu chefii MasterChef Joseph Hadad, Foa și Radu Dumitrescu! Supliment: cartea-fenomen „Dictatura gastronomică” a lui Constantin Bacalbașa!  Editorial Fuego, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 872, despre… timp, stăpânul nostru „incurabil” care trece inexorabil peste noi și ia cu el amintiri, chipuri dragi, speranțe… „Nu timpul ne face pe noi, ci noi pe el!”, scrie, optimist, FUEGO

„De multe ori mă gândesc la timp. Nu-s absurd să vreau să-l fac să stea și nici nu încerc să-i găsesc scuze adecvate mereu. Nici nu-mi imaginez că s-a comprimat și că acum, față de altădată, e mai scurt. Doar că se duce, rapid și de cele mai multe ori, ia cu el chipuri și doruri, sentimente puternice și imagini pe care n-ai cum să le întorci”

„Se zice că timpul ar trebui să-ți fie prieten. Eu unul nu prea cred în astfel de alăturări, pentru că, ce să vezi, chiar și egoiști să nu fim, timpul nu e în favoarea noastră și nici mari servicii nu ne face”

„N-am temeri cu privire la trecerea lui, nu asta vreau să punctez. Știm de la începutul-începutului că ața se scurtează și că ne apropiem de un inevitabil”

Tot ce crede FUEGO despre lupta noastră secundă de secundă cu Măria Sa Timpul, aflați numai din editorialul său din numărul 872 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 3 martie, la toate punctele de difuzare a presei din România!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 872

  • Interviuri picante cu cei trei chefi de la MasterChef, Joseph Hadad, Foa și Radu Dumitrescu. Secretele lor din bucătăriile… proprii, drumul până la statutul actual de vedete în gastronomie, provocări, împliniri, dar și eșecuri, în exclusivitate în revista TAIFASURI 872! Trei interviuri și toate trei… delicioase!

coperta revista Taifasuri 872

  • Alături de rugăciunile cele mai profunde de izbăvire în vreme de război, revista TAIFASURI 872 face portretul celui care a pornit urgia în Ucraina, președintele rus Vladimir Putin. Aflați amănunte incredibile despre omul din spatele agresorului numai din revista TAIFASURI 872!
  • Calculul numerologic care vă dezvăluie dacă partenerul ales vă este sufletul-pereche vi-l dezvăluie numerologul Ionela Stanciu în revista TAIFASURI 872! Se „extrage” din… vocalele aflate în nume și prenume! Aflați metoda de calcul din revista TAIFASURI 872!
  • Celebra familie KardashianJenner este înconjurată de… câini! Câini de companie, ca să fie clar! Câți, cum îi cheamă, ce particularități au, de ce sunt atât de iubiți și iubitori, aflați din revista TAIFASURI 872!
  • Metode simple de a face mai multă mișcare, ingredientele-vedete ale înfrumusețării naturale în 2022, mijloace la îndemână pentru refacerea părului deteriorat, ce este și cum se obține autovaccinul, terapia prea puțin folosită la noi care învinge bacteriile multi-rezistente – toate aceste subiecte le găsiți în revista TAIFASURI 872!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 872!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 872 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 3 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Cartea-fenomen din bucătăria românească „Dictatura gastronomică” a cunoscutului Constantin Bacalbașa, numai cu revista TAIFASURI 872!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cartea-fenomen din bucătăria românească „Dictatura gastronomică” (volumul 2) a cunoscutului Constantin Bacalbașa.

„1.501 feluri boierești de mâncări românești” în 284 de pagini cu rețete una și una, din istoria gastronomiei mioritice, veți găsi în „Dictatura gastronomică”, numai cu revista TAIFASURI 872!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 872! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Lectură plăcută, „mâncări” și mai plăcute!

Concurs pentru… vacanță și abonamente pentru… relaxare la revista TAIFASURI

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 872!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române! Veți fi mai relaxați, mai liniștiți, mai veseli în această lume din ce în ce mai încordată, mai zbiciumată, mai tristă…

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT