Life

Nu ratați noul număr al revistei TAIFASURI! Interviul „reinventării”: de la Bambi la My Geisha cu Denisa Tănase. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 868: editorial Fuego, interviul „reinventării”: drumul de la Bambi la My Geisha cu Denisa Tănase. Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!
03.02.2022 | 09:29
Nu ratati noul numar al revistei TAIFASURI Interviul reinventarii de la Bambi la My Geisha cu Denisa Tanase Editorial Fuego secrete de vedete retete horoscop concurs nou surprize
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 868! Interviul „reinventării”: drumul de la Bambi la My Geisha cu Denisa Tănase. Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 868, despre un „adevărat slujitor al cuvintelor”.

„A scrie poezie pentru muzică nu este la îndemâna oricui, deși poate părea simplu la prima vedere. A scrie poezie pentru muzică este o activitate care necesită cunoaștere, talent și o muzicalitate aparte.

ADVERTISEMENT

Eu am avut mereu grijă la vorbele cântecelor mele și de asta, pe parcursul celor peste 25 de ani de carieră, am colaborat cu mari poeți ai neamului, cu tineri talentați și cu artiști ai cuvintelor.

Colaborarea noastră datează de peste 15 ani și avem împreună nenumărate cântece, poeme, spectacole… Mi-a dăruit versurile câtorva din cele mai cunoscute și iubite cântece ale mele – «Cât de frumoasă ești, femeie!», «Covor de lacrimi», «Iubirea înflorește primăvara» sau celebrele «Vals de Crăciun» și «Colindă pentru părinți»”.

ADVERTISEMENT

Cui aduce FUEGO acest omagiu, cine este acest „adevărat slujitor al cuvintelor”, aflați numai din editorialul său din numărul 868 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 3 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 868

  • O poveste românească incredibilă, care a trecut granițele, despre „arta de a te reinventa”. Super-interviu cu Denisa Tănase despre drumul de la Bambi la My Geisha sau cum a ajuns milionară din… parfumuri! Secretele reușitei sale, exclusiv în revista TAIFASURI 868!

coperta revista Taifasuri 868

  • Știți ce este „cinofobia”? Dacă nu… dar și dacă da!… aflați numai din revista TAIFASURI 868 cum se tratează această afecțiune care vă poate da peste cap viața!
  • Horoscop chinezesc 2022: Anul Tigrului de Apă. Perioadă de conflicte și amânări. Previziuni în funcție de anul nașterii și semnul său din horoscopul chinezesc găsiți numai în revista TAIFASURI 868!
  • Nedespărțit de prietenii săi necuvântători, celebrul actor Dennis Quaid spune totul despre aceștia în podcastul „The Pet Show” și în… revista TAIFASURI 868!
  • Mari scandaluri din lumea strălucitoare a concursurilor de frumusețe, unde combativitatea nu are… scrupule! Aflați numai din revista TAIFASURI 868 cum au pierdut coroana atât de râvnită a „Reginei frumuseții” câștigătoare care au făcut ceva „greșeli” în lupta pentru supremație.
  • Aranjarea mâncării pe farfurie este arta cu care se… deschide apetitul! Aflați secretele unui plating irezistibil numai din revista TAIFASURI 868!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 868!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 868 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 3 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 868!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT