Life

A apărut primul număr al revistei Taifasuri din 2022! Află secretele carierei împlinite a Elenei Gheorghe! Editorial Fuego, rețete, concurs nou, surprize!

Exclusiv în primul număr al revistei TAIFASURI din 2022: editorial Fuego, interviu cald, de sărbătoare și... Sărbători cu artista, soția și mama Elena Gheorghe! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs nou!
06.01.2022 | 09:16
A aparut primul numar al revistei Taifasuri din 2022 Afla secretele carierei implinite a Elenei Gheorghe Editorial Fuego retete concurs nou surprize
A apărut primul număr al revistei Taifasuri din 2022! Află secretele carierei împlinite de artistă, soție și mamă ale Elenei Gheorghe! Editorial Fuego, vedete, rețete, concurs nou, surprize!
ADVERTISEMENT

A apărut primul număr al revistei TAIFASURI din 2022! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022! Află secretele carierei împlinite de artistă, soție și mamă ale Elenei Gheorghe! Editorial Fuego, vedete, rețete, concurs nou, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 864, despre planurile de început în Anul Nou 2022.

  • „Orice început este prilej de noi planuri. Pandemia ne-a făcut, cumva, să nu ne mai facem vise mărețe, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne setăm ținte înalte!”
  • „Eu vreau ca anul 2022 să fie prilej de revenire la normalitate. Mi-aș dori din suflet să înțelegem că n-ar fi rău să fim mai calmi, mai domoliți, mai dornici de frumos și de artă adevărată”
  • „Mi-aș dori să nu ne mai rănim între noi, să nu mai fim invidioși și dornici de răzbunări inutile, să vorbim mai puțin aproapele și dacă putem ajuta, să o facem dezinteresat!”
  • „Astea-s câteva din planurile mele! În plan profesional, eu am piese noi, proiecte inedite, emisiuni de calitate, editoriale și desigur, dorința de a face concerte grandioase, primul fiind pe 1 martie 2022, la Sala Palatului, concertul pop-simfonic pe care mi-l doresc un eveniment grandios, pe sufletul meu!”
ADVERTISEMENT

Aflați toate planurile lui FUEGO, transpuse și în planul personal al fiecăruia dintre noi, numai din numărul 864 al revistei săptămânale TAIFASURI! Primul din 2022, care a apărut joi, 6 ianuarie, de Bobotează, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022

  • Un mega-interviu cald ca sufletul ei de artistă, soție și mamă cu Elena Gheorghe. De aproape 20 de ani cântă și ne încântă cu vocea ei unică. Secretele reușitei sale cariere, dar și ale familiei numeroase și fericite care o înconjoară, cum au depășit îmbolnăvirea tuturor membrilor familiei de COVID-19, cum preferă să petreacă Sărbătorile de iarnă, peste ce moment greu a trebuit să treacă înainte de Crăciun, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 864

  • Totul despre antiviralele pentru tratarea marelui dușman al omenirii numit COVID-19, cum pot evita spitalizarea persoanele „la risc” care s-au infectat, de unde vin soluțiile medicamentoase pentru un tratament acasă, aflați din revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
  • De ce este necesară educația sexuală în școli, ce oferă adolescenților acest „instrument-cheie” în prevenirea și reducerea abuzului fizic, aflați din revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
  • Care este culoarea anului 2022, cum a apărut în condițiile pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor impuse de această nenorocire mondială, care sunt celebritățile ce și-au făcut deja ținute în „culoarea anului”, aflați din revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
  • Tradiții surprinzătoare protejate de UNESCO, reveniri miraculoase din come prelungite, ce este „fobia de distracție”, secretele pentru un ten hidratat, luminos și sănătos în sezonul rece sau cine este cel mai apropiat și drag „tovarăș” al cunoscutului Superman Henry Cavill sunt alte subiecte pe care le puteți citi în revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
  • Lista completă a abonaților care au câștigat premiile super-tombolei „LA TAIFASURI DESPRE… MAȘINI ȘI BANI!”, cum pot aceștia să-și revendice și să-și primească premiile, puteți afla numai din revista TAIFASURI 864, primul număr din 2022!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete delicioase de… detoxificare după „nebunia” culinară a Sărbătorilor, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 864!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 864 al revistei TAIFASURI, primul din 2022, pe care îl găsiți la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 6 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

  • ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 864!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT