Life

Nu rata noul număr al revistei Taifasuri! Surpriză: cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”. Superinterviu cu SuperStarul Alessandro Mucea! Editorial Fuego, rețete, vedete, concurs nou, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 867: editorial Fuego, superinterviu cu SuperStarul Alessandro Mucea, cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”. Rețete, vedete, concurs nou, surprize!
27.01.2022 | 12:00
Nu rata noul numar al revistei Taifasuri Surpriza cartea de succes Anul astrologic 2022 Horoscop zodie cu zodie Superinterviu cu SuperStarul Alessandro Mucea Editorial Fuego retete vedete concurs nou surprize
Nu rata noul număr al revistei TAIFASURI! Surpriză cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”. Superinterviu cu SuperStarul Alessandro Mucea! Editorial Fuego, secrete de vedete, concurs, surprize!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță! Și o carte de succes: „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”.

A apărut revista Taifasuri 867! Surpriză: cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”. Super interviu cu Super Starul Alessandro Mucea! Editorial Fuego, rețete, sectrete de vedete, concurs nou, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 867, despre cum să fim „oameni printre oameni”.

  • „Oricât de mult am avea pe lumea asta mare, vrem mai mult. Oricât de așezate ar fi toate în viața noastră, ni se pare că nu e suficient și ne avântăm spre alte orizonturi, neștiind să prețuim ce avem”
  • „Nu suntem în stare, de multe ori, să sacrificăm orgolii pentru a putea găsi forma ideală a unor iubiri, a unor împliniri”
  • „Așa suntem construiți – să fim contrastanți, să ni se pară de multe ori că noi suntem buricul pământului și de la noi pornesc toate, să vrem din ce în ce mai multe fără să oferim nimic la schimb”
  • „Eu văd lucrurile foarte tranșant…”
ADVERTISEMENT

Cum vede FUEGO lucrurile, ce face ca să fie împăcat cu sine, aflați numai din editorialul său din numărul 867 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 27 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 867

Superinterviu cu SuperStarul Alessandro Mucea! Care spune că, la supershow-ul de la ProTV „Am primit tot pachetul! Și concurs câștigat, și iubită, și faimă, și bani, și… tot!”. Cum a reușit și ce va face cu toată această „bogăție”, spirituală și materială, Alessandro Mucea, tânărul-revelație de 18 ani din satul Cotu Vameș, județul Neamț, aflați numai din revista TAIFASURI 867!

ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 867

Secretele frumuseții japoneze! Aflați numai din revista TAIFASURI 867 cum reușesc femeile nipone să se bucure de un ten imaculat, de o față ca de porțelan!

Cele mai bizare case ale celebrităților. Multe vedete locuiesc în case mult deosebite, ca să nu spunem direct ciudate, decât cele ale majorității oamenilor. Enya, Celine Dion, Johnny Depp, Robert Downey Jr, Will Smith sau John Travolta sunt doar câteva exemple de vedete cu case „super-personalizate”. Le puteți vedea în revista TAIFASURI 867!

Decoruri ieșite din comun pentru nunți în condiții… extreme! Nici nu vă închipuiți în ce locații extravagante vor neașteptat de multe cupluri să-și oficializeze relația de iubire! Aflați „ciudățeniile” incitante numai din revista TAIFASURI 867!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete speciale și… sățioase cu gulii, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 867!

Atenție! Nu ratați o carte de succes: „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”! Numai cu revista TAIFASURI 867!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie”! 128 de pagini semnate de specialistul Valeriu Pănoiu.

Cum va arăta viitorul fiecăruia dintre noi legat de sănătate, dragoste și bani. Aflați din cartea de succes „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie” care sun predicțiile neașteptate ale lui 2020!

Reclamați la numărul de telefon 031/432.69.48 dacă nu primiți cartea „Anul astrologic 2022. Horoscop zodie cu zodie” cu revista TAIFASURI 867!

Ca să fiți siguri că nu pierdeți niciun număr al revistei TAIFASURI, abonați-vă în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 867 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 867!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT