Life

Revista Taifasuri 858! Editorial Fuego! Interviu de colecție cu „divertisul” Toni Grecu, după o luptă crâncenă cu COVID-19! Vedete, rețete, concurs, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI 858: editorial Fuego, interviu de colecție cu fondatorul celebrului grup „Divertis”, Toni Grecu, după o luptă crâncenă cu COVID-19! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto!
18.11.2021 | 11:24
Revista Taifasuri 858 Editorial Fuego Interviu de colectie cu divertisul Toni Grecu dupa o lupta crancena cu COVID19 Vedete retete concurs surprize
ADVERTISEMENT

FUEGO nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Paul Surugiu FUEGO este de doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2. FUEGO este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată. Producție de suflet și simțire românească ajunsă la sezonul 7!

ADVERTISEMENT

A apărut revista Taifasuri 858! Nu ratați editorialul lui Fuego! Exclusiv: Interviu de colecție cu „divertisul” Toni Grecu, după o luptă crâncenă cu COVID-19! Secrete de vedete, rețete inedite, concurs cu premii auto… Surprize!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 858 despre doamna „Perseverență și Calitate” – Corina Dumitrescu.

  • „Cred că există oameni inspirație, oameni fără limite, care vor la orice pas să dovedească că nimic nu e prea greu sau imposibil și că performanța se clădește cu muncă, stoicism și un devotament fără margini pentru drumul pe care au ales, de bunăvoie, să-l parcurgă”
  • „Un astfel de om este minunata Corina Dumitrescu. Ea caută mereu să surprindă. Este fondatoarea Universității Creștine «Dimitrie Cantemir», o voce puternică pentru susținerea educației corecte din România”
  • „Credeți-mă, Universitatea Creștină «Dimitrie Cantemir» este un spațiu adus la standarde europene, cu parte din cei mai buni profesori din țară, cu tehnologie și cu idei inovative care pun în mișcare un adevărat mecanism”
  • „Și toate sunt ideile doamnei Dumitrescu, care e tipul de învingător cu atitudine, ce dă naștere mereu unor mirări în rândul celor care ajung să o cunoască”
ADVERTISEMENT

Mult mai multe despre Corina Dumitrescu veți afla citind întregul EDITORIAL FUEGO din numărul 858 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 18 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 858

  • Interviu de colecție cu fondatorul celebrului grup „Divertis”, Toni Grecu, după o luptă crâncenă cu COVID-19! Aflați totul despre boala cu care s-a luat, și la propriu, și la figurat, de piept Toni Grecu, dar și despre politică, „O… comedie!”, cenzura de azi, „Mai puternică decât înainte de Revoluție, dar mult mai rafinată”, și, nu în ultimul rând, despre show-ul de umor pe care îl pregătește, „Strada Speranței”. Numai în revista TAIFASURI 858!
ADVERTISEMENT

coperta revista Taifasuri 858

  • Kate Middleton, soția Prințului William, arată ca un model și după 3 sarcini. Cum reușește să arate impecabil Ducesa de Cambridge, în ciuda programului stresant, extrem de încărcat, cu o mulțime de îndatoriri conferite de statutul să în familia regală britanică, aflați din revista TAIFASURU 858!
  • Aveți copii mici și vreți o bonă ca să vă descurcați cu serviciul solicitant? Aflați din revista TAIFASURI 858 ce trebuie să faceți ca să obțineți pentru bona dorită… bani de la Primărie!
  • Și tot în special pentru cei care aveți copii (dar nu numai pentru ei…), aflați din revista TAIFASURI 858 ce pericole vin „pe” internet. Trenduri bizare și foarte periculoase, „gen” provocări teribiliste și absolut imbecile, dar care contaminează foarte ușor mințile necoapte. Descoperiți-le până nu este prea târziu! Din revista TAIFASURI 858!
  • Vine iarna, toate se scumpesc, politicienii se bat ca chiorii pe guvern, ne așteaptă vremuri și mai grele… Așa că o aprovizionare temeinică pentru lunile reci  este obligatorie. Aflați din revista TAIFASURI 858 cum puteți păstra cel mai bine fructele și legumele peste iarnă. TAIFASURI nu vă uită, TAIFASURI vă ajută!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete exotice pentru o delicioasă… caracatiță, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 858!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 858 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 18 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT