Life

Revista Taifasuri 870! Interviu exclusiv cu Nico despre noul stil de muzică abordat! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs! Plus CD de colecție cu Georgiana Lobonț!

Exclusiv în revista TAIFASURI 870: editorial Fuego, interviu exclusiv cu Nico despre noul stil de muzică abordat, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize! Plus un CD de colecție cu Georgiana Lobonț!
17.02.2022 | 11:26
Revista Taifasuri 870 Interviu exclusiv cu Nico despre noul stil de muzica abordat Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs Plus CD de colectie cu Georgiana Lobont
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un CD de colecție cu Georgiana Lobonț!

A apărut revista TAIFASURI 870! Interviu exclusiv cu Nico despre noul stil de muzică abordat! Editorial Fuego, secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs, surprize! Plus CD de colecție cu Georgiana Lobonț!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 870, despre… calitate! Din drag de calitate!

„Cineva spunea recent că emisiunea pe care eu o realizez de aproape patru ani la TVR 2, «Drag de România mea!», este desuetă și prăfuită. Dacă în țara asta a prețui oamenii care au făcut ceva notabil, care ne-au definit arta, folclorul, tradițiile și au bucurat generații întregi, de ieri până azi, e perimat, atunci eu îmi fac bagajele și mă pregătesc de plecare…”

„Cred că show-ul nostru este o alternativă bună pentru ce se vede la televizor. Cred cu ardoare că nu s-a demodat clasicul și mai cred că nu e nici greu și nici imposibil să spunem vorbe mari despre cei care le merită, că nu e urât și nici lipsit de strălucire să-i celebrăm”

„Mi se pare că modernismul acesta forțat, că nevoia de nou cu orice preț, ne știrbește din spiritul național, ne lasă goi de principii și ne face să uităm că poporul nostru are oameni care-l slujesc dezinteresat, are artiști plini de talent și nume care fac și au făcut istorie”

Ce crede FUEGO despre lupta dintre sofisticat, bârfe, scandaluri și miștouri și parfumul de calitate al clasicului în orice domeniu al artei și, mai ales, al autovizualului, aflați numai din editorialul său din numărul 870 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 17 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 870

  • Super-interviu în exclusivitate cu Nico, în care îndrăgita artistă dezvăluie ce vis și-a împlinit odată cu noul stil de muzică abordat. Hopurile, cumpenele, dar și bucuriile, confirmările unei cariere muzicale complexe, secretele succesului într-un domeniu atât de „populat” cu pretendenți la glorie, le aflați numai din revista TAIFASURI 870!

coperta revista Taifasuri 870

  • Știați că diabetul de tip II se poate vindeca prin tratament chirurgical? Dacă nu, aflați din revista TAIFASURI 870 totul despre această procedură revoluționară împotriva unei afecțiuni „mute”, dar deosebit de periculoase, de care suferă 6 din 10 pământeni!
  • Renunțarea la un loc de muncă este foarte dificilă și poate avea o influență negativă asupra întregii traiectorii profesionale ulterioare. Aflați din revista TAIFASURI 870 ce tactici ar trebui să aplicați când vă dați demisia pentru a avea doar de câștigat în carieră!
  • Teoriile conspiraționale ne invadează din toate direcțiile și domeniile pentru a scoate la lumină secrete interzise inițial omului de rând. În această lume nebună, nebună, nebună se încadrează și pictura, formă vizuală a artei, în care autori celebri ai unor lucrări celebre au avut abilitatea de a strecura detalii ce pot fi remarcate numai de oameni care au abilitatea de a descifra mesajele ascunse. Tablouri celebre și ce ne transmit ele peste frumusețea la vedere, numai în revista TAIFASURI 870!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete delicioase numite după oameni celebri, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 870!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 870 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 17 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

CD de colecție cu Georgiana Lobonț, numai cu revista TAIFASURI 870!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi cel mai recent album al Georgianei Lobonț, noua senzație a muzicii etno! Nu ratați „Jupâneasă, jupâneasă”, hituri de inimă tânără!

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 870! Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48! Audiție plăcută!

ATENȚIE! Numai în revista TAIFASURI aveți ocazia să participați la un concurs în care să câștigați vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT